Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σοκ! Δήμαρχος-Νεκρόφιλος!

Δεν πρόκειται για κάποια κακόγουστη φάρσα ούτε για σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Το παρακάτω γεγονός έλαβε χώρα σε μία δημοτική κοινότητα της χώρας μας.

Δήμαρχος, άμεμπτου ηθικής, προερχόμενος από τη  μεσοαστική τάξη έριχνε σταγόνες υπνωτικού στο κρασί της ανυποψίαστης  συζύγου του και στη συνέχεια την μετέφερε στο δωμάτιο, όπου βρίσκονταν το φέρετρο.
Εκεί ικανοποιούσε τις σεξουαλικές του ορέξεις.  Καθώς περνούσε ο καιρός η γυναίκα του νεκρόφιλου-δημάρχου άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει.
Όπως ήταν λογικό, ξυπνούσε και για το χρονικό διάστημα που διαρκούσε η σεξουαλική πράξη είχε κενό μνήμης. Ένα βράδυ λοιπόν, η γυναίκα του υποκρίθηκε ότι είχε το καθιερωμένο κρασάκι και, όπως ήταν φυσικό, ο δήμαρχος δεν έχασε την ευκαιρία.
Αφού έβαλε την γυναίκα του στο φέρετρο, έκπληκτος είδε αυτή να ανοίγει τα μάτια της και να βάζει τις φωνές. Το γεγονός δεν άργησε να μαθευτεί προκαλώντας αναστάτωση στους πολίτες της κοινότητας. Έντρομη η γυναίκα του, όπως ήταν φυσικό, δεν άργησε να εγκαταλείψει την συζυγική της εστία. Είπαμε ότι στον έρωτα όλα επιτρέπονται, αλλά όχι και έτσι κύριε δήμαρχε;









prionokordela.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης