Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Καρμπονάρα με τορτελίνια


Υλικά: 
  • 2 πακέτα τορτελίνια με τυρί
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 250 γρ.ψιλοκομμένο μπέικον
  • ½ κιλό φρέσκα μανιτάρια ή 400 γρ.σε κονσέρβα
  • 1 κόκκινη πιπεριά σε ροδέλες
  • 1 κίτρινη πιπεριά σε ροδέλες
  • 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  • ½ φλυτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο
Εκτέλεση: 
Σε κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε το μπέικον.
Προσθέτουμε και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια και κατόπιν τα μανιτάρια.
Βράζουμε τα τορτελίνια σε αλατισμένο νερό για 10-15 λεπτά και ξεπλένουμε με κρύο νερό.
Τα ρίχνουμε σε οβάλ πυρίμαχο ταψί μαζί με το μείγμα των μανιταριών και τα ανακατεύουμε.
Λιώνουμε το τυρί κρέμα με την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε την παρμεζάνα, το μαϊντανό τα ανακατεύουμε και τα ρίχνουμε στο ταψί.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, στολίζουμε με τις πιπεριές και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά.



Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης