Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

«Όταν με φωτογραφίζουν νιώθω να με βιάζουν»


«Όταν με φωτογραφίζουν νιώθω να με βιάζουν»

     Το ξέσπασμα του Johnny Depp κατά τη διάρκεια... φωτογράφισης!

    Για ακόμη μια φορά προκαλεί με τις δηλώσεις του ο γνωστός ηθοποιός Johnny Depp τονίζοντας το πόσο άσχημα αισθάνεται όταν τον φωτογραφίζουν.

Τι κι αν άλλοι σταρ του Χόλιγουντ μιλούν απλώς για ενόχληση όταν τους κυνηγούν οι παπαράτσι κατά πόδας, ο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. 

«Αισθάνομαι σαν να με βιάζουν», λέει ο ηθοποιός για τους φωτογράφους, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στα εκατομμύρια που βγάζει ετησίως! 

Ποζάροντας για δεύτερη φορά στο περιοδικό «Vanity Fair» ο 48χρονος παραδέχεται πως δεν αντέχει να τον... φωτογραφίζουν: «Οι φωτογραφήσεις αυτές είναι κάτι σαν βιασμός. Σα να βιάζεσαι εκείνη την ώρα με κάποιον τρόπο, ένα περίεργο συναίσθημα. Νιώθεις χαζός. Είναι τόσο ηλίθιο».

Αν και είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στο Χόλυγουντ δε δίστασε να παραδεχτεί πως κάνει τις φωτογραφήσεις γιατί πληρώνεται. Και αυτό το κάνει για τα παιδιά του.

«Αν πρέπει να πάρω κάποια χρήματα τώρα… απλά θα τα πάρω. Ξέρεις, δεν είναι για μένα όλα αυτά. Τα παιδιά μου τα χρειάζονται. Όλα στο τέλος γίνονται για τα παιδιά μου. Ακούγεται γελοίο, αλλά αυτή είναι η αλήθεια», δήλωσε.


Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης