Τι χρειαζόμαστε:
- 2 ποτήρια του νερού καλαμποκίσιο αλεύρι
- 1 ποτήρι του νερού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
- 1 ποτήρι του νερού χλιαρό νερό
- 2 ποτήρια του νερού καλαμποκίσιο λάδι
- 5 αβγά
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό (200 γραμμάρια)
- 350 γρ. φέτα
Πως το κάνουμε:
- Ανακατεύουμε τα πρώτα επτά (7) υλικά σε ένα μπολ με μίξερ.
- Μετά τρίβουμε τη φέτα (με τα χέρια), τη ρίχνουμε στο μείγμα και το ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
- Λαδώνουμε ένα ταψί, ρίχνουμε το μείγμα και το ψήνουμε για 25 λεπτά στους 250 βαθμούς (στο πρόγραμμα κάτω ψήσιμο και πάνω αέρα). Καλή σας Επιτυχία!!!
Posted in: ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ