Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Μπομπότα


















Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 ποτήρια του νερού καλαμποκίσιο αλεύρι
  • 1 ποτήρι του νερού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
  • 1 ποτήρι του νερού χλιαρό νερό
  • 2 ποτήρια του νερού καλαμποκίσιο λάδι
  • 5 αβγά
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό (200 γραμμάρια)
  • 350 γρ. φέτα


Πως το κάνουμε:

  1. Ανακατεύουμε τα πρώτα επτά (7) υλικά σε ένα μπολ με μίξερ.
  2. Μετά τρίβουμε τη φέτα (με τα χέρια), τη ρίχνουμε στο μείγμα και το ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
  3. Λαδώνουμε ένα ταψί, ρίχνουμε το μείγμα και το ψήνουμε για 25 λεπτά στους 250 βαθμούς (στο πρόγραμμα κάτω ψήσιμο και πάνω αέρα). Καλή σας Επιτυχία!!!

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης