Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Στα «Πράσα» Έπιασαν Τη Lopez

         Η Jennifer Lopez στις 9 του μακαρίτη άλλον έμπασε στο σπίτι. Δεν πρόλαβε…
. να κρυώσει το διαζύγιο της με τον Marc Antony και ήδη συνελήφθη με καινούρια σχέση.
Το βράδυ της Κυριακής, η κριτής του American idol προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να μην αποκαλύψει το πρόσωπο της στους δημοσιογράφους που έτρεχαν πίσω από το Jeep του γνωστού ηθοποιού, Bradley Cooper. Αρχικά και αυτός προσπάθησε να καλυφθεί αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει γιατί έπρεπε να οδηγεί προσεχτικά.
 Η Λατίνα τραγουδίστρια ήταν πάρα πολύ απλή, με ένα χαλαρό μπεζ πουλοβεράκι και το μαλλί της πιασμένο σε ουρά, ενώ έδειχνε υπερβολικά αναστατωμένη.
Οι φήμες θέλουν το «ζευγάρι» να πέρασε όλη την Κυριακή μαζί, καθώς ο ηθοποιός του Hangover πρόσφατα βραβεύτηκε για τη νέα του ταινία και ίσως η Jennifer μοιραζόταν την χαρά του.
Το ζευγάρι έχει απαθανατιστεί και άλλη φορά μαζί, αλλά τότε είχαν διαδώσει ότι ήταν απλά συνεργάτες. Μετά το ένα ραντεβού όμως διατήρησαν επαφή και από ό,τι φαίνεται η επαφή αυτή κατέληξε και σε κάτι πιο σοβαρό. Βέβαια, δεν βγαίνουν συχνά  αλλά σίγουρα περνούν αρκετό χρόνο μαζί και όσες συναντήσεις γίνονται δεν είναι μόνο επαγγελματικού επιπέδου.
Η 42χρονη τραγουδίστρια μας έχει κουράσει λίγο από τότε που χώρισε με τους υποψήφιους γαμπρούς της. Μετά την πιθανή σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στο “I’m into you” τώρα αυτό. Βέβαια, ας μην ρίχνουμε όλο το βάρος σε αυτή γιατί και ο πανέμορφος Brandley είχε ξελογιάσει στο παρελθόν την Jennifer Aniston, την Olivia Wilde και φυσικά την Renee Zellweger, με την οποία είχαν συνάψει διετή σχέση.
Περιμένουμε και δεύτερη εμφάνιση του ζευγαριού, επίσημη και σοβαρή, για να πούμε με σιγουριά ότι είναι ένα από τα πιο όμορφα νέα ζευγάρια.


Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης