Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

«Ανοιχτή η πόρτα εξόδου για την Ελλάδα από την Ε.Ε.»


Φ. Ρέσλερ: Η υπομονή έχει και τα όρια της

«Ανοιχτή η πόρτα εξόδου για την Ελλάδα από την Ε.Ε.»     «Μεταρρυθμίσεις ή έξοδος από το ευρώ». Αυτό τονίζει ο Φίλιπ Ρέσλερ αντικαγκελάριος και υπουργός οικονομίας της ευρωζώνης με συνέντευξη του στην εφημερίδα «Bild», ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό που ενδιαφέρει την Γερμανία είναι η εφαρμογή των νέων μέτρων.

Σήμερα ο αντικαγκελάριος έρχεται να προειδοποιήσει την Ελλάδα για έξοδο από την ευρωζώνη. «Οι Έλληνες έχουν την επιλογή: ή θα κάνουν μεταρρυθμίσεις εντός της ευρωζώνης ή δεν θα κάνουν μεταρρυθμίσεις και θα φύγουν. Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει», λέει με νόημα στην εφημερίδα. 

Ο κ. Ρέσλερ διευκρίνισε ότι στόχος είναι να παραμείνουν όλες οι χώρες στην ευρωζώνη και να βοηθηθεί η Ελλάδα, αλλά δεν επιτρέπεται να προκύψουν καθυστερήσεις στη διαδικασία των μεταρρυθμίσεων.

Παράλληλα προειδοποίησε ότι τουλάχιστον «η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να γνωρίζει ότι η υπομονή έχει τα όριά της» και καθησύχασε τους Γερμανούς φορολογούμενους ότι «δεν κινδυνεύουν οι οικονομίες τους και οι φόβοι τους είναι αβάσιμοι».











Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης