Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Μόνο Για Γυναίκες! Έξι Πράγματα Που Δεν Χρειάζεται Να Ξέρει Ο Σύντροφος Σου


Ότι έχει φαλάκρα
Φαντάσου ένα λιοντάρι χωρίς τη λεοντή του. Είναι σα μία τρομαγμένη γάτα. Γιατί λοιπόν να πεις στο σύντροφο σου ότι χάνει σιγά τα μαλλιά του; Θα …πληγώσεις και αυτόν και τον αντρικό εγωισμό του και με τέτοιες παρατηρήσεις θα πάει περίπατο μαζί με το ego και η λίμπιντο του.

Πόσο κοστίζουν τα παπούτσια σου
Όπως και εσύ δε θέλεις να μάθεις τι κάνει το νέο εργαλείο που πήρε για να κόβει πλακάκια, πόσο κάνει το τάσι του αυτοκινήτου και εκείνος δεν θέλει να ξέρει πόσο έδωσες για ένα ζευγάρι pumps από το net-a-porter. Γιατί να φέρεις περιττή τριβή στις σχέσεις σου;
Με πόσους έχεις κοιμηθεί
Πάντα ρωτά ένας σύντροφος, αλλά ποτέ δεν περιμένει ειλικρινή απάντηση. Μην κάνεις το λάθος να του πεις. Θα σε κρίνεί με το χειρότερο τρόπο ό,τι και να απαντήσεις και θα γίνεις περίγελος για εκείνον και τους φίλους του. Οι άντρες είναι οι μεγαλύτεροι κουτσομπόληδες. Μην το ξεχνάς.
Πως κάνεις το make up σου
Δε χρειάζεται να ξέρει τι είναι και τι όχι φυσικό πάνω σου. Είναι προσωπικό δεδομένο και άφησε το μυστήριο να υπάρχει γιατί ούτως ή άλλως αν κάνεις περιττές αποκαλύψεις, αυτό θα πισωγυρίσει σε σένα σε μελλοντικό καβγά.
Τι κάνεις στην τουαλέταΌσες πιστεύετε ότι αυτό είναι σημάδι οικειότητας, κάνετε μεγάλο λάθος. Χαλάει τον ερωτισμό και κάθε γεύμα μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες, έτσι απλά κράτησε το αγόρι έξω από την τουαλέτα εκτός και αν σκοπεύεις να τον λούσεις.
Το κύκλο σου
Αν τον μάθει δεν θα μπορείς ούτε να προσποιηθείς ότι έχει περίοδο αν θέλεις να αποφύγεις ένα βράδια ανούσιοι σεξ και η σχέση σου θα έχει περάσει σε μία περίοδο που ανταλλάσσεις κάλτσες και κομπρέσες και σίγουρα ο ερωτισμός θα έχει πάει περίπατο. Δεν το θέλεις αυτό.





www.mychannel.gr/

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης