Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ο Justin Timberlake σκοπεύει να αναστήσει το MySpace

    Παρόμοιο ρόλο με αυτόν που είχε υποδυθεί στην ταινία «The Social Network», σκοπεύει να αναλάβει, o Justin Timberlake, στην πραγματική όμως ζωή αυτή τη φορά. Δηλαδή με απλά...
λόγια ένας ρόλος στη πραγματική ζωή από έναν ηθοποιό που ενσάρκωσε έναν παρόμοιο στην μεγάλη οθόνη, η ιστορία του οποίου βασιζόταν σε πραγματικά γεγονότα... Όπως και να ‘χει, την ερχόμενη χρονιά ο δημοφιλής τραγουδιστής/ηθοποιός φιλοδοξεί να αναστήσει το πάλαι ποτέ δημοφιλές MySpace.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά κυκλοφορία της βραβευμένης ταινίας στους κινηματογράφους, ο Timberlake προχώρησε στην αγορά μεριδίου του MySpace, τον περασμένο Ιούνιο. Συγκεκριμένα αγόρασε το μερίδιο της εταιρείας Specific Media, μίας διαφημιστικής εταιρείας με έδρα τις ΗΠΑ.

Όταν ανακοινώθηκε η αγορά, ο CEO της εταιρείας, Tim Vanderhook, δήλωσε στους Los Angeles Times, ότι ο Timberlake, πρόκειται κανονικά να ξεκινήσει γραφείο με προσωπικό 6 ατόμων. Άλλες αναφορές κάνουν λόγο, ότι ο γνωστός χολιγουντιανός σταρ θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην κατεύθυνση του δημιουργικού τόσο του δημιουργικού τμήματος, όσο και στην διαμόρφωση της στρατηγικής.

Σύμφωνα πάντως με ανακοίνωσή του μέσω δελτίου τύπου, ο Timberlake, αναφέρει ότι υπάρχει ανάγκη για ένα «μέρος» όπου οι οπαδοί θα μπορούν να αλληλεπιδρούν με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, να ακούνε μουσική, να βλέπουν βίντεο, να μοιράζονται και να ανακαλύπτουν «cool stuff» και  να επικοινωνούν στους κινηματογράφους μεταξύ τους.












Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης