Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

''O KENNENTY ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΑ UFO''



821589
  
Δημοσίευμα της Ντέιλι Μέιλ, έρχεται να δώσει νέα στοιχεία στην υπόθεση της δολοφονίας του Τζον Κέννεντυ. Σε δημοσίευμά της, με τίτλο:

"Ο JFK δολοφονήθηκε επειδή είχε δείξει ενδιαφέρον για τους εξωγήινους";
Στο άρθρο της εφημερίδας αναφέρεται η ύπαρξη μυστικών αρχείων, που δείχνουν ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, είχε ζητήσει να δει φακέλους με θέμα τα UFO, δέκα ηµέρες πριν τη δολοφονία του.
Μάλιστα, είχε συντάξει, ο ίδιος, επιστολή, µε παραλήπτη τον επικεφαλής της CIA, στις 12 Νοεµβρίου 1963.
Ο Κέννεντυ ζητούσε να μάθει περισσότερα για τα άκρως εµπιστευτικά έγγραφα των µυστικών υπηρεσιών, για πιθανή ύπαρξη εξωγήινης ζωής.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που συνδέουν το ενδιαφέρον του JFK, με τη δολοφονία του.
Ο Ουϊλλιαμ Λέστερ ήταν αυτός που είχε ζητήσει την απελευθέρωση της επιστολής, προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει, σε βιβλίο που ήθελε να γράψει.
Χαρακτηριστικά, αναφέρει: "Ο πρόεδρος δολοφονήθηκε, για να µην μάθει την αλήθεια σχετικά με τους την ύπαρξη εξωγήινων.
Σε μια δεύτερη επιστολή, που αποκαλύπτει ο Λέστερ, που είχε αποδέκτη τη NASA, ο Κέννεντυ εκφράζει φέρεται να ζητά από την αµερικανική διαστηµική υπηρεσία να δει τί πιθανότητες υπάρχουν για συνεργασία µε τη Σοβιετική Ενωση, σε κοινές δραστηριότητες στο ∆ιάστηµα.
Ο Ουίλλιαµ Λέστερ, θεωρεί ότι το ενδιαφέρον του Κέννεντυ για τα UFO, έχουν να κάνουν με τις ανησυχίες του για πιθανές επαφές της Σοβιετικής Ενωσης µε εξωγήινους, δηλαδή είχε υποψίες ότι οι Σοβιετικοί είχαν "συµµαχήσει" µε τα UFO!


Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης