Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

VIDEO: Το νέο τρέιλερ των «Βασιλιάδων»

VIDEO: Το νέο τρέιλερ των «Βασιλιάδων»
Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου θα κάνουν πρεμιέρα οι Βασιλιάδες στο Mega και αναμένεται να χαρίσουν άφθονο γέλιο!
Πως αρχίζουν όλα...

Ένα βράδυ, ο καλόκαρδος βιοπαλαιστής Μάρκος Βασιλιάς-Κώστας Κόκλας σώζει από την αυτοκτονία την απελπισμένη μεγαλοκυρία Ευγενία Παλαιολόγου-Μάρθα Καραγιάννη. Την φιλοξενεί στο σπίτι του, της γνωρίζει την πολυμελή κι αξιολάτρευτη τρελοοικογένειά του και της ξαναδίνει την όρεξη για ζωή. Κι εκείνη από ευγνωμοσύνη τού εμπιστεύεται την τεράστια εταιρεία της!
Η συνέχεια...
Τι θα συμβεί όταν ο, άσχετος από επιχειρήσεις, Μάρκος Βασιλιάς γίνει ξαφνικά πρόεδρος ενός παντοδύναμου ομίλου; Πώς θα αντιδράσει ο "σκοτεινός" αντιπρόεδρος Αιμίλιος Κανελλόπουλος-Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, που περίμενε χρόνια να γίνει πρόεδρος της εταιρείας; Πώς θα έρθουν τα πάνω-κάτω στη ζωή των δύο οικογενειών; Ποιές γυναίκες θα ζηλέψουν και ποιες θα γίνουν μήλο της έριδος; Ποια νέα παιδιά θα συγκρουστούν και ποια θα ερωτευτούν;
Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε
*Τον Μάρκο Βασιλιά να σώζει την Ευγενία Παλαιολόγου που επιχειρεί να αυτοκτονήσει. Τη φιλοξενεί στο σπίτι του και τη γνωρίζει στην οικογένειά του, πιστεύοντας πως είναι μια φτωχή γυναίκα.
* Την Ευγενία ν' ανακοινώνει στον Αιμίλιο και την Τιτίκα πως είναι βαριά άρρωστη και πρέπει να ορίσει τον διάδοχό της στην εταιρία καλλυντικών της, την "Ελιά". Ο Αιμίλιος χαίρεται νομίζοντας πως θα είναι εκείνος, αλλά η Ευγενία το προτείνει στον Μάρκο, που ξαφνιάζεται και δεν ξέρει τι να κάνει.
* Τη Χριστίνα να ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Νέα Υόρκη όταν η Ευγενία τής προτείνει διευθυντική θέση στην "Ελιά". Η Χριστίνα δέχεται και η Ευγενία τής αναθέτει να πείσει τον Μάρκο να δεχτεί τη θέση του προέδρου.
Δείτε το νέο τρέιλερ της σειράς:

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης