Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Κοντά στην απόκτηση του Λεάλ ο ΠΑΟΚ


Η μεταγραφή του κλείνει μέσα στην εβδομάδα

Κοντά στην απόκτηση του Λεάλ ο ΠΑΟΚΑρκετά κοντά στην απόκτηση του Σέρχιο Λεάλ φαίνεται ότι βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Κρήτη. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να σημειωθούν εξελίξεις εντός της εβδομάδας στη συγκεκριμένη υπόθεση και ο Ουρουγουανός περιφερειακός επιθετικός του Εργοτέλη να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα». 

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς φέρονται να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ακραίων μεσοεπιθετικών, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα στις υποχρεώσεις της. 

Πάντως, όλα δείχνουν ότι το συγκεκριμένο θέμα θα κλείσει άμεσα. Υπενθυμίζεται ότι ο Λεάλ έχει παίξει σε 14 ματς (1036 λεπτά συμμετοχής), έχοντας 2 γκολ και 4 ασίστ με τη φανέλα των Κρητικών. 

Αν και στη Γαλλία υποστήριζαν ότι ο Λάζλο Μπόλονι έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Φρεντερίκ Νιμανί, η υπόθεση του Γάλλου επιθετικού φαίνεται ότι οδηγείται σε «ναυάγιο». Ο λόγος είναι οι οικονομικές απαιτήσεις του 23χρονου για να αποκτηθεί ως δανεικός από τη Μονακό. 

«Κρίνεται» για Γεωργιάδη-Παπάζογλου 


Κρίσιμες θεωρούνται οι επόμενες μέρες για την επιστροφή του Θανάση Παπάζογλου και Γιώργου Γεωργιάδη στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος έχει μείνει στα… πιτς από τις 4 Δεκεμβρίου και ελπίζει την Τετάρτη (και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο) να είναι στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι. 

Από την πλευρά του, ο Γεωργιάδης ενδέχεται να επιστρέψει την Κυριακή, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν χθες ρεπό και από σήμερα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για μία εβδομάδα «φωτιά», αφού έχουν να δώσουν τρία παιχνίδια σε λιγότερο από επτά μέρες.












Πηγή: sport-fm.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης