Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Φορτωμένο πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!
Πρόγραμμα-φωτιά έχει τις επόμενες δύο εβδομάδες ο Ολυμπιακός, ο οποίος συνεχίζει και στις τρεις διοργανώσεις. Ουσιαστικά τα δύσκολα για τους Πειραιώτες είναι μέχρι τα μέσα του μήνα, όταν και υπάρχει (17/03) το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, μέχρι τότε υπάρχουν δύο ακόμα αγώνες για το πρωτάθλημα και τα παιχνίδια του Europa League με τη Μέταλιστ. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι ημερομηνίες για τα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΟΦΗ.

Παρόλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε παρουσιάζονται αποφασισμένοι να διακριθούν και στις τρεις διοργανώσεις, φτάνοντας όσο μακριά γίνεται και η κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελεί μονόδρομο.

Για να συμβεί αυτό ο Ισπανός τεχνικός έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες, εκμεταλλευόμενος την αναβολή της αγωνιστικής από τη Σούπερ Λίγκα.

Από σήμερα οι πρωταθλητές Ελλάδας επιστρέφουν (18:00) στις προπονήσεις, έχοντας ως αρχικό στόχο το «πέντε στα πέντε» στα επόμενα ματς που ακολουθούν στο πρωτάθλημα και το Europa League.

Το επόμενο διάστημα ο Βαλβέρδε σκοπεύει να χρησιμοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές έχει στη διάθεσή του, ενώ σκέφτεται να δώσει «ανάσες» σε κάποιους άλλους που σήκωσαν το βάρος της ομάδας τον τελευταίο καιρό.

Το πρόγραμμα του Μαρτίου

Ημερομηνία Αγώνας (Διοργάνωση)

04/03/2012 ΟΦΗ-Ολυμπιακός (Πρωτάθλημα)
08/03/2012 Μέταλιστ-Ολυμπιακός (Europa League)
11/03/2012 Ολυμπιακός-Άρης (Πρωτάθλημα)
15/03/2012 Ολυμπιακός-Μέταλιστ (Europa League)
17/03/2012 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (Πρωτάθλημα)
25/03/2012 Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (Πρωτάθλημα)
29/03/2012 Αγώνας για την προημιτελική φάση (Europa League) *

* Εφόσον ο Ολυμπιακός καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
** Μέχρι στιγμής δεν έχουν οριστεί οι αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας, όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ και το άλλο ζευγάρι είναι Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος.







 sport-fm.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης