Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Έφηβη Ανακάλυψε Τυχαία Στο Ίντερνετ Βίντεο Με Τους Γονείς Της Σε Σεξ Κλαμπ!


Το τελευταίο πράγμα που περίμενε ότι θα έβλεπε μια 15χρονη όταν μπήκε στην ιστοσελίδα του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου RTL, ήταν τους γονείς της σε κλαμπ όπου ενήλικες κάνουν σεξ με… διαφορετικούς συντρόφους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, εταιρία παραγωγής γύριζε ντοκιμαντέρ σχετικά με τη μόδα της ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων (swinging) για λογαριασμό του γερμανικού καναλιού, και ένα από τα μέρη που έκανε γυρίσματα ήταν ένα σεξ κλαμπ, στο οποίο έτυχε να βρίσκονται και οι γονείς της κοπέλας.

Οι δύο γονείς κατέθεσαν μήνυση εναντίον της εταιρίας παραγωγής, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να θολώσει τα πρόσωπα των συμμετεχόντων στα σεξουαλικά όργια, ωστόσο ο δικαστής που ανέλαβε την υπόθεση απέρριψε τις κατηγορίες.
Σύμφωνα με τον ίδιο, είχαν συμφωνήσει εξαρχής να καταγραφούν οι πράξεις τους στην κάμερα, ενώ για να προχωρήσει η δίκη θα έπρεπε να καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου η 15χρονη, κάτι που θα την έφερνε σε ακόμα δυσκολότερη θέση. «Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση σας. Αυτό είναι τελείως εξευτελιστικό», είπε στους γονείς ο δικαστής, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης