Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

Τουρκική εφημερίδα: Αφήστε τους Έλληνες να πιουν το κώνειο!


Την ώρα που η Ευρώπη κατακλύζεται από φιλελληνικά συνθήματα και εκδηλώσεις η μεγάλη τουρκική εφημερίδα "Hurriyet" φιλοξενεί στην ηλεκτρονική της έκδοση μια υβριστική για την Ελλάδα άποψη ενός Άγγλου δημοσιογράφου. Είναι ένα άρθρο με σκληρή κριτική και ειρωνικό ύφος...
Είναι ο David Judson ο οποίος ασκεί σκληρή κριτική όχι μόνο στους Έλληνες αλλά και στους κυβερνώντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

"To σενάριο είναι πλέον γνωστό. Οι, έξυπνοι, Έλληνες εξαπάτησαν την Ευρωπαϊκή Ένωση, έκαναν λογαριασμούς που δεν μπορούν τώρα να πληρώσουν και η αναγνώριση αυτών, την τελευταία εβδομάδα, ήταν να πιουν μια γουλιά από το κώνειο του Σωκράτη που τους αξίζει. Σίγουρα έχετε δει στην τηλεόραση εικόνες από την Αθήνα να φλέγεται, Έλληνες να επαναστατούν και τα καταφύγια των αστέγων να γεμίζουν" αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Δεν σταματά όμως εδώ... και στη συνέχεια παραθέτει ένα video από ομιλία του Nigel Farage στο Ευρωκοινοβούλιο τον Ιούνιο του 2011. Στο απόσπασμα ο Farage αλλά και άλλα μέλη της Ε.Ε. αναφέρονται στις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει το ΔΝΤ για την Ελλάδα αλλά και το πόσο θα πληγεί ολόκληρη η Ευρώπη αν τυχόν πτωχεύσει. Δείτε το video με ελληνικούς υπότιτλους:
Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος παρομοιάζει τους Έλληνες με μικρά παιδιά που έβαλαν το χέρι βαθιά στο βάζο με το "γλυκό" της Ε.Ε.

Και τώρα αυτά τα "παιδιά" πρέπει να τρώνε μόνο λαχανικά λέει χαρακτηριστικά. "Είναι όμως τόσο διαλυμένο κράτος όπως το παρουσιάζουν τα γερμανικά ΜΜΕ;" αναρωτιέται.

Η απάντηση ουσιαστικά είναι όχι... Όπως αναφέρει οι επιπτώσεις ήταν γνωστές. Οι Έλληνες απλά εκμεταλλεύτηκαν αυτό που τους δόθηκε και τώρα πρέπει να πληρώσουν. Ήξερε όμως η Ε.Ε. ότι θα γινόταν. Και πρέπει επίσης να ξέρει ότι μαζί με την Ελλάδα το "κώνειο" θα πιουν με τη σειρά τους Ιταλοί, Ισπανοί και Πορτογάλοι...


Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης