Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Βοήθεια μέσω δανείου στο «τριφύλλι»


Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και από τη χθεσινή συνεδρίαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Βοήθεια μέσω δανείου στο «τριφύλλι»Τις διαδικασίες για τη λήψη δανείου κινούν οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού μετά από την χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ. Η UEFA και οι ημερομηνίες πιέζουν και έτσι οι υπεύθυνοι του τριφυλλιού -προκειμένου να προλάβουν τις εξελίξεις- έχουν αρχίσει τις επαφές με ξένη τράπεζα.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και από τη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ, από την οποία όμως δεν διευκρινίστηκε το ποσό που θα λάβει η ΠΑΕ.

Μεγάλη συμβολή στη συμφωνία με τράπεζα για τη λήψη του δανείου παίζει ο Λεωνίδας Πολέμης. Ο μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν ο άνθρωπος που έριξε την ιδέα στο τραπέζι και μάλιστα προκρίθηκε. Όμως δεν έμεινε εκεί… Άρχισε επαφές τράπεζες από το εξωτερικό με τις οποίες έχει καλή συνεργασία. Με 3-4 τράπεζες με τις οποίες υπήρξαν συζητήσεις η απάντηση ήταν αρνητική.

Κύριος λόγος ήταν το γεγονός ότι οι τράπεζες δεν θέλουν …μπλέξουν με ομάδες αλλά επιλέγουν να έχουν επαφές με πρόσωπα. Για τον λόγο αυτό δέχθηκε ο Αδαμάντιος Πολέμης (πατέρας του Λεωνίδα) να μπει εγγυητής για το μισό ποσό που θα λάβει η ΠΑΕ.

Η προσπάθεια που γίνεται είναι η ομάδα να λάβει το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ για να λυθεί μια και καλή το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει.

Μεταξύ του Αδαμάντιου Πολέμη και των τραπεζών υπάρχουν επαφές και εκτιμάται ότι μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου θα έχει στα χέρια του ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Γόντικας την προέγκριση του δανείου για να τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες.




Πηγή: sportfm.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης