Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Δωρεάν λειτουργικό σύστημα των Anonymous για hacking!

Δωρεάν λειτουργικό σύστημα των Anonymous για hacking!
 Στην διάθεση των χρηστών του διαδικτύου έθεσαν εδώ και λίγες ώρες οι Anonymous το πρώτο λειτουργικό τους σύστημα!Η πιο διάσημη ομάδα hackers του κόσμου κυκλοφόρησαν το σύστημα με το όνομα
Anonymous-OS, το οποίο βρίσκεται στην έκδοση 0.1.



To Anonymous OS βασίζεται στο Ubuntu 11.10, (το οποίο είναι βασισμένο σε Linux) και χρησιμοποιεί το περιβάλλον Mate, το οποίο είναι επίσης ανοιχτό λογισμικό.Ουσιαστικά με το λειτουργικό αυτό σύστημα θα έχετε στη διάθεσή σας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην ομάδα των Anonymous και να πραγματοποιείτε hacking.



Στο Anonymous-OS περιλαμβάνονται εφαρμογές όπως: ParolaPass Password Generator, Find Host IP, Anonymous HOIC, Ddosim, Pyloris, Slowloris, TorsHammer, Sqlmap, Havij, Sql Poison, Admin Finder, John the Ripper, Hash Identifier, Tor, XChat IRC, Pidgin, Vidalia, Polipo, JonDo, i2p, Wireshark, Zenmap και άλλες.



Σε καμιά περίπτωση πάντως δεν προτείνουμε να εγκαταστήσετε το νέο λειτουργικό σύστημα. Είναι πολύ «φρέσκο» και κανείς δεν γνωρίζει τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσει ο χρήστης.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης