Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ολοταχώς για πτώχευση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός


Ολοταχώς για πτώχευση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του Παναθηναϊκού έχει ήδη αρχίσει να γράφεται. Η ΠΑΕ οδεύει ολοταχώς προς διοίκηση Πρωτοδικείου και πτώχευση μετά εις χθεσινές δραματικές εξελίξεις στο ΔΣ της ΠΑΕ.
Η παραίτηση τριών μελών του συμβουλίου (Τζήμας, Χατζηνικολάου και Λουμίδης), που ήταν προσκείμενα στην πλευρά του «Τζίγκερ» ουσιαστικά αχρήστεψε την παρούσα διοίκηση, ώθησε σε παραίτηση τον Δημήτρη Γόντικα, ενώ Ανδρέας Βγενόπουλος και Αδαμάντιος Πολέμης απέσυραν τα χρήματα που είχαν αποφασίσει να βάλουν στην ομάδα, μη θέλοντας να επωμιστούν τις ευθύνες του μεγαλομετόχου.
Όπως δημοσιεύει το protothema.gr, πληροφορίες θέλουν τον Γιάννη Αλαφούζο να επικοινώνησε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και ο τελευταίος να τον απέτρεψε να βάλει λεφτά στην ομάδα. «Μην μπλέξεις με τον Παναθηναϊκό, θα χάσεις τα λεφτά σου», λέγεται πως του είπε, σύμφωνα με τη SportDay.
Ορίστηκε γενική συνέλευση για τις 18 Απριλίου, αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα και την αδιαλλαξία που υπάρχει από όλες τις πλευρές, ουδείς εκ των μετόχων δεν θα ορίσει συμβούλους για τη διοίκηση. Ακόμη κι αν ο Ερασιτέχνης αναλάβει πρωτοβουλία για κάτι τέτοιο, θα οριστεί διοίκηση πρωτοδικείου, αλλά δίχως μετόχους που θα βάλουν χρήματα η διάλυση θα είναι αναπόφευκτη και ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί να αγωνίζεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.
Και φυσικά ούτε καν λόγος θα γίνεται πλέον για αποφυγή της τιμωρίας από την UEFA, αφού σύμφωνα με τον Δημήτρη Γόντικα τον Ιούνιο θα χρειαστούν 19 εκατ. ευρώ για την τελική άδεια…

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης