Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

«Βόμβα» Πάγκαλου: Μυστικές συζητήσεις ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για συγκυβέρνηση!


«Βόμβα» Πάγκαλου: Μυστικές συζητήσεις ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για συγκυβέρνηση!
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συζητούν ανεπισήμως την μετεκλογική τους συνεργασία. Μετά τον κ. Αβραμόπουλο που συνέχισε την συζήτηση περί μετεκλογικής συνεργασίας που είχε ανοίξει ο κ. Λοβέρδος έρχεται τώρα και ο κ. Πάγκαλος να επιβεβαιώσει το κοινό μυστικό της συνεργασίας των δυο κομμάτων της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου και μετά τις επόμενες εκλογές…
Ο αντιπρόεδρος, σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, αποκαλύπτει ότι γίνονται ανεπίσημες συζητήσεις για μετεκλογική συνεργασία των δύο κομμάτων, στις οποίες μετέχουνβουλευτές, συνδικαλιστές, πολιτικά στελέχη, διανοούμενοι και επιχειρηματίες.
Ο κ. Πάγκαλος δεν δηλώνει ποιον στηρίζει για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και ζητεί εκλογές από τη βάση με κάλπη.
Χαρακτηρίζει «ανίκανους και ανυπόληπτους» όσους διαχειρίστηκαν την κρίση και εν συνεχεία, όταν απομακρύνθηκαν, προχώρησαν σε κριτική, και αποκαλεί «αισχρή περίπτωση» τους λεγόμενους «κηπουρούς» του Γιώργου Παπανδρέου.
Επιτίθεται για άλλη μια φορά με σφοδρότητα εναντίον των τριών κομμάτων της Αριστεράς για τις «βίαιες πράξεις των οπαδών τους» και επιμένει ότι το μόνο αριστερό κόμμα που αναγνωρίζει είναι το ΠΑΣΟΚ.
Για τον πρωθυπουργό αφήνει ανοιχτές πόρτες για τον μετεκλογικό του ρόλο, αφού όπως λέει χαρακτηριστικά: «Ο κ. Παπαδήμος ήξερε να ορθώσει το ανάστημά του και να μιλήσει ως ίσος προς ίσον στους χώρους λήψης αποφάσεων».

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης