Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

VIDEO: Η συγκλονιστική μαρτυρία του Έλληνα που προσπάθησε να μπει στη Βουλή με τη σημαία!


Ο κύριος Μιχάκης το βράδυ της 12ης Φεβρουαρίου 2012 ήθελε να παρακολουθήσει ως νομικός από κοντά τη διαδικασία ψήφισης του νομοσχεδίου.

Παρόλο που είχε νόμιμη άδεια να μπει στη Βουλή, μόλις του έκαναν σωματικό έλεγχο και διαπίστωσαν πως στην τσέπη του είχε την ελληνική σημαία, μιας και πριν βρισκόταν στη διαδήλωση, του αρνήθηκαν την είσοδο στη Βουλή και το χειρότερο, χωρίς καμία αιτιολόγηση.
«Έδειξα την ταυτότητά μου και παρόλο που αρχικά πέρασα από τον έλεγχο μιας και δεν είχα επάνω μου κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, μόλις διαπίστωσαν πως έχω πάνω μου δύο ελληνικές σημαίες κανονικού μεγέθους, μία με τον ήλιο της Βεργίνας και μία με τις γαλανόλευκες λωρίδες, φώναξαν
«Να προσαχθεί». Τους ρώτησα γιατί, αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Τους ζήτησα μάλιστα να με συνοδέψουν μέσα στην αίθουσα και να βρίσκονται δίπλα μου καθ’ όλη τη διαδικασία, προκειμένου να διαπιστώσουν πως δεν είμαι επικίνδυνος. Τελικά δεν κατάφερα να τους πείσω κι έτσι δεν μπήκα στη Βουλή», αναφέρει ο κύριος Μιχάκης.
Ανάλογο περιστατικό αντιμετώπισε και στην Ακρόπολη, όταν πήγε να ξεναγήσει κάποιους φίλους και συνεργάτες από το εξωτερικό. «Θέλαμε να βγάλουμε αναμνηστική φωτογραφία και βγάλαμε μια ελληνική σημαία. Μόλις την είδαν οι φύλακες, φώναξαν επιτακτικά «Απαγορεύεται η ελληνική σημαία.
Πέρασε αρκετή ώρα, χρειάστηκε να λογομαχήσω μαζί τους και να τους πω πως θα δημοσιοποιήσω το θέμα, για να μας αφήσουν να βγάλουμε την πολυπόθητη φωτογραφία με την ελληνική σημαία».
Αφού απαγορεύεται η ελληνική σημαία, μήπως απαγορεύεται και να είμαστε Έλληνες;
Αυτή είναι η δημοκρατία σας κύριοι; Αυτή είναι η πατριδολατρία σας;
Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι όταν ο Περικλής θέσπιζε τη Δημοκρατία είχε στο μυαλό του το ακριβώς αντίθετο από αυτό που βιώνουμε σήμερα!
«Σας καλώ Έλληνες μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας κατεβάσει τα εθνικά σύμβολα και τη γαλανόλευκη σημαία…» επισημαίνει τελειώνοντας ο Κύριος Μιχάκης!

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης