Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου για όλα τα ζώδια!



Η μέθοδος του αστρολογικού ταρώ, είναι ένας απόλυτα έγκυρος τρόπος μηνιαίας πρόβλεψης για όλα τα ζώδια, που μπορεί να μας δώσει αναλυτικές προβλέψεις για τους βασικούς τομείς της ζωής μας...


Η κάρτα ταρώ που αντιπροσωπεύει τον μήνα Απρίλιο, είναι η κάρτα του Ερημίτη, αυτό σημαίνει ότι τον τέταρτο μήνα του 2012, όλοι μας θα νιώσουμε την ανάγκη για περισυλλογή, θα αναλογιστούμε λάθη του παρελθόντος και θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε με ωριμότητα και σοβαρότητα τη ζωή μας και το μέλλον μας.

Διάβασε το ζώδιό σου και μάθε ποια κάρτα ταρώ σε αντιπροσωπεύει για το μήνα Απρίλιο, αλλά και τι αποκαλύπτει για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στη ζωή σου αυτή την περίοδο.

ΚΡΙΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Γενικά: Μετά από μία περίοδο σκέψης, περισυλλογής και απομόνωσης, αρχίζεις τώρα να βγαίνεις από το καβούκι σου και να αποκτάς και πάλι την ενεργητικότητά σου, αλλά και το χαμόγελο στα χείλη σου. Ο Απρίλιος, είναι ένας μήνας που θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες, συμπτώσεις και όμορφες εξελίξεις αλλά και αλλαγές, που θα σε ενθουσιάσουν. Επιτέλους θα δεις ότι κάποια προσωπικά σου ζητήματα αρχίζουν επιτέλους να εξελίσσονται πιο γρήγορα και ευνοϊκά για σένα. Η τυχερή σου μέρα για τον μήνα Απρίλιο είναι η Πέμπτη, φρόντισε λοιπόν να αδράξεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν αυτή την μέρα της εβδομάδας. Εκπλήξεις και προτάσεις θα δεχθείς από κάποιο άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη.

Αισθηματικά: Οι αισθηματικές σου υποθέσεις έχουν περάσει δια πυρός και σιδήρου το τελευταίο διάστημα, ενώ τα προβλήματα αλλά και η αισθηματική απομόνωση που ένιωσες το μήνα Απρίλιο σε έκαναν να νιώσεις και λίγη μοναξιά. Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας ανάλαφρος αλλά και τυχερός για τις ερωτικές σου υποθέσεις. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, τότε αυτό το μήνα θα αλλάξει η διάθεση τόσο η δική σου, όσο και του συντρόφου σου και θα δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία και θετικότητα το μέλλον της σχέσης σας. Ένα ταξιδάκι ή κάποιες μικρές εκπλήξεις που θα υπάρξουν, θα σας φέρουν πιο κοντά και θα αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο. Για σένα που δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι σου, αυτό το μήνα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποκατασταθείς. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι πιο δραστήρια, ενώ οι νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν. Φλέρταρε, διασκέδασε και απόλαυσε στιγμές ξεγνοιασιάς, χωρίς όμως προς το παρόν να επενδύεις σε κάτι μόνιμο. Μοιραίες ερωτικές στιγμές θα ζήσεις την 1,3 και 10 Απριλίου.

Επαγγελματικά / Οικονομικά:  Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας θετικός για την έκβαση των επαγγελματικών και οικονομικών σου υποθέσεων. Ξαφνικές επικοινωνίες, συναντήσεις αλλά και προτάσεις, θα σου δώσουν σημαντικές ευκαιρίες για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Ωστόσο χρειάζεται να δείξεις προσοχή στην βιασύνη και στο ρίσκο, πριν πάρεις τις τελικές αποφάσεις, σκέψου πρώτα καλά όλες τις συνέπειες.  Στον τομέα της καριέρας, θα υπάρξει μία κινητικότητα και θα γίνουν κάποια ανοίγματα που θα σε βοηθήσουν για το μέλλον σου. Για τα οικονομικά σου, θα καταφέρεις με μεγαλύτερη άνεση να τα βγάλεις πέρα στις υποχρεώσεις σου, γιατί θα υπάρξει κάποια μικρή άνοδος ή θα λάβεις κάποια χρήματα που περίμενες εδώ και καιρό.


ΤΑΥΡΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ


Γενικά: Μήνας ξεκούρασης, ανεμελιάς αλλά και ισορροπίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Απρίλιος για το ζώδιό σου. Το κλίμα ασάφειας και αβεβαιότητας που κυριάρχησε στη ζωή σου τον Μάρτιο, θα ξεπεραστεί και πλέον θα γνωρίζεις με σιγουριά που βαδίζεις. Το κέφι σου επανέρχεται και πλέον βρίσκεις την διάθεση να ασχοληθείς τόσο με τον εαυτό σου, όσο και με το σπίτι αλλά και τα κοντινά αγαπημένα σου πρόσωπα. Το σημαντικότερο γεγονός του Απριλίου, είναι ότι θα δεχθείς δικαίωση αλλά και επιβράβευση για τις προσπάθειες που έκανες όλο αυτό τον καιρό σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Η τυχερή σου ημέρα για τον μήνα Απρίλιο είναι η Παρασκευή, ενώ το ζώδιο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σου, είναι ο Ζυγός.

Αισθηματικά: Σε πιο ήρεμο αλλά και αισθησιακό κλίμα θα κινηθεί ο Απρίλιος για το ζώδιό σου. Κάποια προσωπική σου επιθυμία που είχες εδώ και καιρό για τις ερωτικές σου υποθέσεις, θα γίνει τώρα πραγματικότητα. Θα γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα που θα σου δώσουν ανακούφιση, γιατί πλέον θα ξέρεις καλύτερα που πατάς αλλά και που βρίσκεσαι. Αν είσαι σε μία σχέση, τότε τον Απρίλιο θα υπάρξουν συμβιβασμοί και υποχωρήσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου που θα σας βοηθήσουν να φέρετε την ισορροπία στη σχέση σας. Με την διπλωματία αλλά και τον διάλογο, μπορούν να ξεπεραστούν τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Για σένα που διανύεις περίοδο μοναξιάς, χαμογέλασε, γιατί ο Απρίλιος είναι ο μήνας που θα νιώσεις συντροφικότητα και ζεστασιά στο πλευρό ενός ανθρώπου που θα βρεθεί στο πλάι σου. Ευτυχισμένες ημέρες για τα αισθηματικά σου θα είναι οι 2,6 και 11 του Απρίλη.

Επαγγελματικά/Οικονομικά: Στον τομέα της καριέρας αλλά και των οικονομικών, θα χρειαστεί να βάλεις σε μία σειρά όλες σου τις υποχρεώσεις. Οι επαγγελματικές απαιτήσεις θα είναι πολλές και το άγχος δεν θα λείψει, όμως θα χρειαστεί από πλευράς σου να λειτουργήσεις αποφασιστικά και πιο δραστήρια, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να πιστέψεις περισσότερο στις δυνατότητές σου. Για τον τομέα των οικονομικών, ο μήνας είναι ιδανικός για την διευθέτηση νομικών και γραφειοκρατικών υποθέσεων.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ


Γενικά: Έστω και αν σου είναι δύσκολο, τον Απρίλιο θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με περισσότερο ρεαλισμό τις προσωπικές σου υποθέσεις, για να αποφύγεις τις εξαπατήσεις. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις, αναβολές και κάποια εμπόδια στα προσωπικά σου σχέδια που θα σε στεναχωρήσουν και θα κλειστείς στο «καβούκι» σου, γιατί θα νιώθεις αδυναμία να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις. Πολλές φορές μπορεί να μην διακρίνεις την αλήθεια από το ψέμα, το καλό από το κακό και τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν καλές προθέσεις απέναντί σου με αυτούς που δεν λειτουργούν έντιμα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να περιορίσεις τις ευαισθησίες και τα συναισθηματικά δράματα και να αντιμετωπίσεις με δυναμισμό τα προβλήματα που θα προκύψουν. Η τυχερή σου μέρα για τον Απρίλιο είναι η Πέμπτη, ενώ το ζώδιο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητά σου είναι ο Ιχθύς.

Αισθηματικά: Στον ερωτικό τομέα, θα νιώσεις τον μήνα Απρίλιο ότι έχει χαθεί ο έλεγχος και η ισορροπία σε μ ία σχέση ή γνωριμία που είναι πολύ σημαντική στη ζωή σου. Μπορεί να μην δέχεσαι την ίδια ανταπόκριση που είχες παλιότερα από το άτομο που σε ενδιαφέρει και να νιώθεις ότι αυτό το διάστημα έχει απομακρυνθεί από κοντά σου. Η ανασφάλεια, ο φόβος και η ανησυχία θα σε μπλοκάρουν συναισθηματικά, όμως θα πρέπει και εσύ από την πλευρά σου να περιορίσεις τις υπερβολές και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι σε μία σχέση, είναι καλύτερο για σένα να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τα παράπονά σου και να αφήσεις χρόνο και χώρο στο ταίρι σου για να σου αποδείξει τα συναισθήματά του. Αν διανύεις περίοδο μοναχικότητας, δείξε προσοχή σε μία γνωριμία που θα προκύψει και να θυμάσαι πώς ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Προσπάθησε να μην κάνεις όνειρα και σχέδια για ένα άτομο που δεν έχει και τόσο «αγνές» προθέσεις απέναντί σου! Οι τυχερές ερωτικές στιγμές του μήνα είναι στις 3,7 και 12 του Απρίλη.

Επαγγελματικά / Οικονομικά: Στον τομέα της καριέρας θα προκύψουν κάποια μπλοκαρίσματα που θα σε αποθαρρύνουν και θα σε απογοητεύσουν. Κάποιες προτάσεις ή συμφωνίες που περίμενες στην δουλειά σου, θα καθυστερήσουν, όμως δεν χρειάζεται από την πλευρά σου να βιάζεσαι να βγάλεις τα συμπεράσματα. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια θα είναι προσωρινά. Στα οικονομικά σου πρόσεξε πολύ τις συμφωνίες που υπογράφεις αλλά και τα χρήματα που ξοδεύεις γιατί είναι πολύ πιθανό να φερθείς επιπόλαια.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ


Γενικά: Η κάρτα που αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου για το μήνα Απρίλιο είναι η κάρτα του Θανάτου, όμως δεν χρειάζεται να σε πιάνει πανικός και ανησυχία. Ένα κύκλος στη ζωή σου θα κλείσει για να ανοίξει ένας νέος που θα σου δώσει πιο σημαντικές ευκαιρίες και θα σταθεί η αφετηρία για την προσωπική σου επιτυχία. Αυτό το μήνα θα καταφέρεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που είναι απαραίτητα για να προχωρήσεις στο μέλλον. Οτιδήποτε δεν εξελίσσεται και δεν προοδεύει, θα θελήσεις να το τερματίσεις. Η τυχερή μέρα του μήνα για το ζώδιο σου είναι η Τρίτη, ενώ το ζώδιο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σου είναι ο Σκορπιός.

Αισθηματικά: Αυτό το μήνα θα χρειαστεί να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου στα αισθηματικά και να πάρεις κάποιες τελικές αποφάσεις, που θα σε βοηθήσουν να βρεις και πάλι τις ισορροπίες. Τα συναισθήματα σου είναι έντονα αλλά και αρκετά συγκεχυμένα , όμως θα πάψεις πλέον να εθελοτυφλείς και θα αντιμετωπίσεις με λογική αλλά και δυναμισμό τις ερωτικές σου υποθέσεις. Αν είσαι σε μία σχέση που εδώ και καιρό έχει πάψει να σου δίνει αυτά που έχεις ανάγκη, τότε θα πάρεις την απόφαση να γυρίσεις σελίδα και να κοιτάξεις το μέλλον σου. Αν όμως δεν υπάρχει κάτι μόνιμο στα ερωτικά σου, τότε θα αφήσεις πίσω σου το παρελθόν σου που τόσο πολύ σε πίκρανε και θα ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή. Στις 4,9 και 13 του Απρίλη θα σου δοθούν πολύ όμορφες ερωτικές ευκαιρίες.

Επαγγελματικά / οικονομικά: Οι εξελίξεις στην καριέρα σου δεν θα σου αρέσουν, ενώ είναι φανερό ότι πλέον νιώθεις ότι τα επαγγελματικά σου έχουν φτάσει σε ένα σταυροδρόμι, που πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, που μπορεί αρχικά να μην σου αρέσουν, αργότερα όμως θα αποδειχθεί ότι ήταν για το καλό σου. Στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξει μία μικρή μείωση στις αποδοχές σου, που θα σε αποθαρρύνει, να ξέρεις όμως ότι θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις με επιτυχία στις υποχρεώσεις σου.


ΛΕΩΝ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ


Γενικά: Τον Απρίλιο θα αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς , θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς, να υποχωρήσεις και να δεις κάποια ζητήματα της ζωής σου πιο αισιόδοξα. Θα χρειαστεί να διαχειριστείς συγκρατημένα αλλά και πιο επιφυλακτικά κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις και με μετριοπάθεια αλλά και ήρεμους τόνους, θα πρέπει να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Ο μήνας είναι ιδανικός για να κάνεις νέα σχέδια και να προγραμματίσεις την υλοποίησή τους. Νέες γνώσεις και εμπειρίες θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου. Η τυχερή σου μέρα για τον Απρίλιο είναι η Πέμπτη, ενώ το ζώδιο που θα σε επηρεάσει έντονα αυτό το μήνα, είναι ο Τοξότης.

Αισθηματικά: Αυτό το μήνα θα χρειαστεί να βάλεις νερό στο κρασί σου, προκειμένου να ηρεμήσεις το κλίμα που επικρατεί στα αισθηματικά σου. Για σένα που είσαι σε μία σχέση, θα καταφέρεις αυτό το μήνα να τα πάς πολύ καλύτερα με το ταίρι σου, θα υπάρχει πλήρη συμφωνία στα σχέδιά σας. Με συζητήσεις που θα κάνετε, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις μικρές αλλά και τις μεγάλες διαφωνίες που προέκυψαν ανάμεσά σας το περασμένο διάστημα. Είναι μία καλή ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματά σου αλλά και να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα όσα αισθάνεσαι. Και για σένα που βρίσκεσαι σε περίοδο ερωτικής αναζήτησης, προσπάθησε να μην σε παρασύρει ο ενθουσιασμός σου σε μία σχέση επιπόλαιη. Λειτούργησε πιο συγκρατημένα και δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να αποφασίσεις πιο λογικά. Στις 3,5 και 14 του Απρίλη, θα υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα στα αισθηματικά σου.

Επαγγελματικά / Οικονομικά: Οι προκλήσεις και οι πιέσεις στον τομέα της καριέρας, δεν θα λείψουν και αυτό το μήνα, αλλά εσύ τώρα φαίνεται ότι θα μπορείς να διαχειριστείς πιο ήρεμα και συνετά τις καταστάσεις που προκύπτουν στον χώρο της εργασίας. Τον Απρίλιο θα διαθέτεις αποφασιστικότητα, παράλληλα όμως θα μπορείς με τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτεις, να διεκδικήσεις ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον.  Είναι μία καλή ευκαιρία να εξομαλύνεις τη σχέση σου με συναδέλφους. Στα οικονομικά, δέχεσαι πιέσεις τώρα τον Απρίλιο και ίσως χρειαστεί από την πλευρά σου να κόψεις τις δαπανηρές σου συνήθειες προκειμένου να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Ο μήνας είναι ιδανικός για διαπραγματεύσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ


Γενικά: Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας γεμάτος πάθος, ένταση και επιθυμία για απόλαυση για το ζώδιό σου. Η κάρτα που σε αντιπροσωπεύει αυτό το μήνα, είναι ο Διάβολος και αυτό σημαίνει ότι θα συμπεριφερθείς αρκετά εγωιστικά και θα ξεφύγεις από τα όριά σου. Οι τομείς που θα σε απασχολήσουν πιο έντονα και στους οποίους θα αφιερωθείς είναι τα οικονομικά αλλά και τα ερωτικά σου. Προσοχή στις υπερβολές, στα ψέματα και στις εξαπατήσεις. Μην παιδεύεις το μυαλό σου με εμμονές ή με σκέψεις που ξέρεις ότι δεν σε βγάζουν εύκολα σε ένα συμπέρασμα. Τυχερή ημέρα για το μήνα Απρίλιο θα είναι το Σάββατο, ενώ το πρόσωπο με το οποίο θα έχεις εξελίξεις είναι ο Αιγόκερως.

Αισθηματικά: Ο ερωτισμός σου αγγίζει κόκκινο το μήνα Απρίλιο. Θα διεκδικήσεις με πάθος και ορμητικότητα τον άνθρωπο που ποθείς και σίγουρα μπορείς τώρα να καταφέρεις να τον κατακτήσεις, αφού θα εκφράσεις με ένταση όλα τα συναισθήματά σου και δεν θα το βάζεις κάτω μέχρι να πετύχεις αυτό που θέλεις. Προσοχή στις ζήλιες και στην κτητική συμπεριφορά γιατί μπορεί να κουράσουν το άτομο που σε ενδιαφέρει. Χαμογέλασε λοιπόν και ζήσε τον μήνα της ερωτικής απόλαυσης! Πολύ ερωτικές στιγμές θα ζήσεις στις 6,8 και 15 του μήνα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες για το μήνα Απρίλιο είναι μεγάλες και δεν θα διστάσεις να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου προκειμένου να πετύχεις ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Δείξε προσοχή σε προτάσεις που θα σου γίνουν και μη ρισκάρεις στο ξεκίνημα μίας νέας εργασίας, που μπορεί να φαίνεται «δελεαστική» όμως στην πορεία θα κρύβει αρκετές παγίδες. Στον οικονομικό τομέα, θα θελήσεις αυτό το μήνα το μυαλό σου θα επικεντρωθεί στην αύξηση των κερδών σου. Προσοχή στις επιπολαιότητες αλλά και σε οικονομικά έγγραφα που πιθανότατα να υπογράψεις.


ΖΥΓΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΠΥΡΓΟΣ


Γενικά: Τον Απρίλιο, θα είναι ανέφικτο να καταφέρεις να διατηρήσεις την σταθερότητα και η ισορροπία που είχε επιτευχθεί μέχρι σήμερα, θα αρχίσει να απειλείται. Ανατροπές, ξαφνικές εξελίξεις, αλλά και εκπλήξεις που θα υπάρξουν κατά την διάρκεια του Απριλίου θα σε κάνουν να ζήσεις έντονες στιγμές. Κάποιες αποκαλύψεις που θα γίνουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου, θα σε ταράξουν, ενώ οι απρόβλεπτες προκλήσεις που θα βρεθούν στο δρόμο σου, θα σου προκαλέσουν άγχος και νευρικότητα. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, για να μην δημιουργηθούν καβγάδες με τα πρόσωπα που αγαπάς. Η τυχερή σου μέρα για τον Απρίλιο, είναι η Τρίτη, ενώ τα ζώδια που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου αυτές τις μέρες είναι ο Κριός και ο Σκορπιός.

Αισθηματικά: Η κάρτα του Πύργου φανερώνει ότι στα αισθηματικά σου θα προκύψουν κάποιες ξαφνικές αλλαγές, που θα σου προκαλέσουν άγχος. Αν είσαι σε μία σχέση, τότε μία αποκάλυψη από το σύντροφό σου είναι ένας ξαφνικός και μεγάλος καβγάς, θα σου κλονίσουν τα αισθήματά σου. Για σένα που διανύεις περίοδο μοναξιάς, μία ξαφνική είδηση από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα σε ταράξει. Μην βιαστείς να ανταποκριθείς στα λόγια και στις προτάσεις που θα δεχθείς. Θετικές ημέρες για τα αισθηματικά σου είναι οι 7, 9 και 16 του Απρίλη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Κάποια ξαφνική αλλαγή στο χώρο της εργασίας σου, θα σου προκαλέσει μεγάλη νευρικότητα και θα σε πιέσει να λειτουργήσεις γρήγορα προκειμένου να καταφέρεις να διατηρήσεις την σταθερότητα στην καριέρα σου. Τον Απρίλιο θα επικρατήσει χάος στη δουλειά, όμως αν προσπαθήσεις να διαχειριστείς με ευελιξία τις προκλήσεις, τότε θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες. Στον οικονομικό τομέα, κάποια σχέδια που έκανες, δεν θα έχουν την εξέλιξη που θα θελες ή θα περίμενες. Προσοχή στην οικονομική διαχείριση, γιατί μπορεί ξαφνικά να έχεις κάποια οικονομική απώλεια.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ


Γενικά: Ένας τυχερός μήνας θα είναι για το ζώδιό σου, ο Απρίλιος. Η κάρτα ταρώ «Το αστέρι» υποδηλώνει ότι κάποιες επιθυμίες σου θα γίνουν τώρα πραγματικότητα. Δημιουργικότητα, κέφι, φαντασία αλλά και πρωτότυπες ιδέες θα σε κάνουν αυτό το μήνα να ξεχωρίσεις αλλά θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις επιτυχώς και κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις. Αυτό το μήνα θα νιώσεις πώς κάποια ζητήματα σου, εξελίσσονται στους ρυθμούς που ήθελες και θα νιώσεις μεγάλη ηθική ικανοποίηση που οι στόχοι σου οδηγούνται προς την επίτευξη τους. Μία υπόσχεση που σου είχε δώσει ένα πρόσωπο που αγαπάς, αυτό το μήνα θα γίνει πραγματικότητα. Η τυχερή σου μέρα για τον Απρίλιο είναι η Κυριακή, ενώ ένα πρόσωπο που θα πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου αυτό το μήνα είναι ο Υδροχόος.

Αισθηματικά: Οι ερωτικές σου προσδοκίες, αρχίζουν αυτό τον μήνα να εκπληρώνονται! Η γοητεία και ο ερωτισμός σου, θα είναι στα καλύτερά τους και θα δεχθείς κάποιες ερωτικές εκπλήξεις που θα σε ανανεώσουν. Το αστέρι υποδηλώνει την τα αισθηματικά σου θα έχουν μία ιδανική εξέλιξη. Αν είσαι σε μία σχέση τότε θα δεθείς συναισθηματικά ακόμα περισσότερο με το ταίρι σου και θα σου εκδηλώσει τα συναισθήματά του, δείχνοντας σου πόσο απαραίτητη είναι η παρουσία σου στη ζωή του. Αν είσαι χωρίς ερωτικό ταίρι, τότε αυτό το μήνα θα υπάρξουν πολύ όμορφες ερωτικές εξελίξεις, που θα σου δώσουν την ευκαιρία να βρεις αυτό που πάντα αναζητούσες. Ευχάριστες ερωτικές στιγμές μέσα στον Απρίλη θα είναι οι μέρες 4,8 και 17 του μήνα.

Επαγγελματικά / Οικονομικά: Μία νέα επαγγελματική ευκαιρία ή μία άνοδος στην δουλειά και στα οικονομικά θα σε βοηθήσουν αυτό το μήνα να αποβάλεις το άγχος, και θα βρεις και πάλι το κουράγιο να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι για ένα καλύτερο αύριο. Είσαι από τους ευνοημένους του μήνα τόσο στον τομέα της καριέρας όσο και στα οικονομικά. Με νέες πρωτοποριακές ιδέες και κέφι για δουλειά θα καταφέρεις να κάνεις την προσωπική σου υπέρβαση.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΣΕΛΗΝΗ


Γενικά: Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας με σκαμπανεβάσματα και εναλλαγές, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα λείψουν τα ευχάριστα γεγονότα. Θα σε πιάσουν οι ανησυχίες σου και οι ανασφάλειές σου για το μέλλον, γιατί τα μπερδέματα και οι ξαφνικές εναλλαγές που θα υπάρξουν, θα δημιουργήσουν αστάθεια στις υποθέσεις σου. Η διαίσθησή σου θα είναι πολύ ισχυρή και θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον σου. Οι τυχερές ημέρες για το ζώδιό σου αυτό το μήνα, θα είναι η Δευτέρα και η Πέμπτη ενώ τα πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σου θα είναι οι Καρκίνοι και οι Ιχθείς.

Αισθηματικά: Εκεί που αισθάνεσαι ότι όλα πάνε καλά στα αισθηματικά σου, θα προκύπτουν κάποιες ξαφνικές αλλαγές που θα σου προκαλούν ανασφάλεια και δεν θα έχεις την σιγουριά για το μέλλον μίας ερωτικής σχέσης ή γνωριμίας. Προσπάθησε να αποφύγεις τα ξαφνικά συναισθηματικά ξεσπάσματα και δείξε στο άτομο που σε ενδιαφέρει τα πραγματικά σου αισθήματα, χωρίς κανέναν φόβο και δισταγμό. Σημαντικές ημερομηνίες για την εξέλιξη των ερωτικών σου υποθέσεων θα είναι οι 2/4,7/4,9/4,18/4.

Επαγγελματικά – οικονομικά: Τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σου, θα κυριαρχήσει αυτό το μήνα ο φόβος αλλά και η αβεβαιότητα για το μέλλον. Μπορεί να περιμένεις μία πιο ευνοϊκή επαγγελματική εξέλιξη και να αργεί να προκύψει ή να αναμένεις κάποια χρήματα που τελικά καθυστερούν και όλη αυτή η αναμονή να σου προκαλεί άγχος. Προσπάθησε να περιορίσεις την παρορμητικότητά σου και μην απογοητευτείς από τις καθυστερήσεις που θα υπάρξουν. Οικογενειακά σου πρόσωπα είναι κοντά σου για να σου σταθούν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΗΛΙΟΣ


Γενικά: Μετά από μία δύσκολη περίοδο, καθυστερήσεων αλλά και ανακατατάξεων, έφτασε η στιγμή να ξεπεραστούν τα εμπόδια που μέχρι στιγμής δεν σε άφηναν να λειτουργήσεις όπως θα θελες. Ο Απρίλιος είναι ο μήνας της χαράς, της απόλαυσης, της επικοινωνίας αλλά και της ευτυχίας για το ζώδιό σου. Η κάρτα του Ήλιου – που είναι μία από τις πιο θετικές αλλά και τυχερές κάρτες της Μεγάλης Αρκάνα- φανερώνει ότι θα κατακτήσεις τους στόχους σου και θα έχεις επιτυχία. Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και θα βρεις και πάλι την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σου. Σημαντική ημέρα τον Απρίλιο για σένα θα είναι η Κυριακή. Ο άνθρωπος που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητά σου θα είναι Λέοντας.

Αισθηματικά: Τον Απρίλιο, θα βρεθεί λύση σε ένα πρόβλημα που σε απασχόλησε έντονα στα ερωτικά σου την τελευταία περίοδο. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, τότε είναι φανερό ότι τα προβλήματα που πέρασες με τον σύντροφό σου, λαμβάνουν τέλος και γυρίζεται μία νέα σελίδα στην σχέση σας. Θα καταφέρετε να ανανεωθείτε και να περάσετε μαζί ευτυχισμένες στιγμές. Αν δεν έχεις βρει ακόμα το άλλο σου μισό, τότε τα νέα είναι πολύ θετικά. Θα γνωρίσεις ένα άτομο μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον και θα ζήσεις μαζί του έναν έρωτα που θα έχει προοπτικές και εξέλιξη. Σημαντικές ημέρες για τα αισθηματικά σου θα είναι οι 1/04 και 19/04.

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Οι προσπάθειες που είχες κάνει τον τελευταίο καιρό για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου αλλά και για την άνοδο των οικονομικών σου, φαίνεται πώς έστω και αργά, θα πιάσουν επιτέλους τόπο. Είσαι το ζώδιο που δέχεσαι την μεγαλύτερη επαγγελματική εύνοια τον Απρίλιο. Κάποιοι από τους στόχους που είχες θέσει, θα καταφέρουν να γίνουν πραγματικότητα και αυτό θα σου δώσει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσεις τις προσπάθειες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Η ΚΡΙΣΗ


Γενικά: Η κάρτα της Κρίσης, υποδηλώνει ότι ο Απρίλιος είναι ο μήνας του απολογισμού και των αποφάσεων. Αυτό σημαίνει λοιπόν, ότι τώρα θα χρειαστεί να σκεφτείς όλες τις αποφάσεις που πήρες στο παρελθόν και να βάλεις νέους στόχους για το μέλλον σου. Θα δεχθείς προτάσεις και θα σου δοθούν ευκαιρίες, που θα πρέπει με γνώση και εμπειρία να κάνεις τις σωστές επιλογές. Τώρα θα χρειαστεί να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και οτιδήποτε βλέπεις ότι δεν έχει εξέλιξη και να κάνεις ένα νέο ουσιαστικό ξεκίνημα. Τυχερή μέρα για τον Απρίλη είναι για σένα η Τρίτη, ενώ ένα πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου αυτό το μήνα, θα ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού.

Αισθηματικά: Διανύεις μία περίοδο που τα αισθηματικά σου σε έχουν προβληματίσει και αισθάνεσαι πως έφτασε η στιγμή να σκεφτείς σοβαρά την εξέλιξη μίας σχέσης ή γνωριμίας που ήδη υπάρχει στη ζωή σου. Τα λάθη που έκανες στο παρελθόν σου έχουν γίνει ένα καλό μάθημα και είναι φανερό ότι τώρα δεν θα θελήσεις να επαναλάβεις ξανά τα ίδια σφάλματα που έκανες παλιά. Ωστόσο θα δεχθείς χαρά και ερωτική ανταπόκριση στις 2, 9 και 20 του Απρίλη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Τον Απρίλιο θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου και θα κάνεις προσπάθεια προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σωστά στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Θα αντιληφθείς ότι όλα εξαρτώνται από εσένα και τις επιλογές σου, γι’ αυτό και με τις κατάλληλες κινήσεις που θα κάνεις, θα καταφέρεις να βάλεις τις βάσεις τόσο για την επαγγελματική όσο και για την οικονομική σου εξέλιξη. Προσπάθησε να μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους.


ΙΧΘΕΙΣ

Κάρτα Ταρώ του μήνα: Ο ΚΟΣΜΟΣ


Γενικά: Φίλε μας Ιχθύ, αυτό το μήνα κρατάς στα χέρια σου το κλειδί της επιτυχίας! Η κάρτα του Κόσμου, φανερώνει ότι ο Απρίλιος είναι ένας από τους πιο θετικούς μήνες του 2012 για το ζώδιό σου. Κάποια προβλήματα που σε είχαν κουράσει το τελευταίο διάστημα, θα ξεπεραστούν και θα νιώσεις ανακούφιση γιατί θα απεγκλωβιστείς από καταστάσεις που δεν σε άφηναν να λειτουργήσεις ελεύθερα, όπως θα θελες. Θα δεχθείς ανταμοιβή από τις προσπάθειες σου και θα εκπληρωθεί κάποιο προσωπικό σου σχέδιο. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι θα βρεθούν λύσεις για προσωπικά σου ζητήματα. Οι ημέρες Σάββατο και Κυριακή, θα είναι οι πιο τυχερές για τις εβδομάδες του Απριλίου, ενώ ένα πρόσωπο που ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου θα είναι στο πλάι σου για να σε υποστηρίξει στα νέα σου σχέδια.

Αισθηματικά: Ο μήνας της αισθηματικής ολοκλήρωσης και πληρότητας είναι ο Απρίλιος για το ζώδιό σου, γλυκό μας Ψαράκι! Ενώ η σχέση σου πέρασε από ένα διάστημα κρίσης, τελικά θα αποδειχθεί ότι τα αισθήματά τα δικά σου αλλά και του συντρόφου σου είναι ισχυρά και θα σας δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Η ενότητα, η ικανοποίηση αλλά και οι συζητήσεις για ένα κοινό μέλλον, είναι μέσα στα πλάνα του Απρίλη. Και για σένα που είσαι χωρίς ερωτικό ταίρι, η ερωτική σου εύνοια αυτό το μήνα είναι μεγάλη, έφτασε η στιγμή να βγεις από το καβούκι σου και με τον αυθορμητισμό και την γοητεία σου να μαγνητίσεις τους πάντες. Ένας νέος έρωτας που θα μπορεί να έχει θετική εξέλιξη στη ζωή σου, θα προκύψει μέσα στον Απρίλη. Πολύ ευχάριστες ερωτικές στιγμές θα ζήσεις στις 3,4,8 και 21 Απριλίου.

Επαγγελματικά / Οικονομικά: Η κάρτα του Ήλιου προβλέπει ότι ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα υπάρξει στο χώρο της δουλειά σου κάποια προαγωγή ή θα σου γίνει μία νέα επαγγελματική πρόταση που θα είναι αρκετά σημαντική. Οι κόποι και οι προσπάθειες που είχες κάνει εδώ και καιρό στο χώρο της εργασίας σου, θα ανταμειφτούν. Στα οικονομικά σου μπορεί να μην υπάρξει η θεαματική άνοδος, όμως θα καταφέρεις να βρεις λύσεις που τελικά θα αποδώσουν και θα σε βοηθήσουν στην αύξηση των οικονομικών σου.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης