Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Κοτόπουλο Πίρι Πίρι Πορτογαλίας






ΥΛΙΚΑ για τη σάλτσα πίρι πίρι: 


Ψήστε 6-10 πιπεριές τσίλι για 10 περίπου λεπτά στους 180 βαθμούς.

Αφήστε τις να κρυώσουν και ψιλοκόψτε τις.

Σοτάρετε τις πιπεριές σε ένα τηγάνι μαζί με 100ml ελαιόλαδο, 50ml ξύδι, μια ψιλοκομμένη σκελίδα σκόρδο, ρίγανη, πάπρικα, αλάτι και πιπέρι.

Αφήστε στο ψυγείο να κρυώσει.

Αλείψτε το κοτόπουλο με τη μισή από τη σάλτσα πίρι πίρι που φτιάξατε και αφήστε το στο ψυγείο να μαριναριστεί για δύο ώρες.

Ψήστε για μισή ώρα στους 200 βαθμούς ρίχνοντας σιγά σιγά τη σάλτσα που έμεινε.


 

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης