Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Αρναούτογλου: παραδέχτηκε πως έχει σχέση για πρώτη φορά αλλά δεν τον πίστεψαν οι ρεπόρτερ!


     Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχτηκε πως έχει σχέση για πρώτη φορά στην ιστορία της τηλεόρασης, αλλά δεν τον πίστεψαν οι ρεπόρτερ!

Μέσα στις… αγκαλιές και τη διαχυτικότητα ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η νέα ξανθιά συνοδός του στο νυχτερινό κέντρο όπου πήγαν να διασκεδάσουν το τελευταίο Σαββατοκύριακο. Μάλιστα ο ίδιος όταν είδε τους παπαράτσι έσπευσε να παραδεχτεί ότι πρόκειται για τη νέα του σχέση αλλά εκείνοι, μην πιστεύοντας στην πρωτόφαντή τους τύχη του είπαν «έλα ρε Γρηγόρη, μας δουλεύεις, εντάξει σε πιστεύουμε πως είστε απλώς φίλοι, φεύγουμε δεν θα σε στεναχωρήσουμε άλλο».
Ο Γρηγόρης συνέχισε να επιβεβαιώνει τα πάντα χωρίς έλεος  και μάλιστα έγινε σχεδόν φοβιστικός, γονατίζοντας και κάνοντας πρόταση  γάμου ενώπιον Θεού και ανθρώπων του Star στο ξανθό κορίτσι. Λίγο πριν σηκωθεί όρισε και ημερομηνία, δίνοντας τέλος σε ένα σίριαλ που κρατάει από τότε που τα κουτσομπολίστικα περιοδικά τυπώνονταν σε γιδοτόμαρα. Μετά όμως διαπίστωσε πως όλο το μαγαζί είχε φύγει τρέχοντας και νιώθοντας άσχημα, διότι τόσα χρόνια λέγανε, λέγανε, αλλά δεν ήταν έτοιμοι για γάμο.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης