Εκτέλεση
Φιλετάρουμε το καρέ και εν συνεχεία σοτάρουμε τα φιλετάκια. Δημιουργούμε ένα «κρεβατάκι» από το τζίντζερ, το θυμάρι και το κρεμμύδι. Ολοκληρώνουμε το μαγείρεμα στο φούρνο.Για τη σάλτσα
Σοτάρουμε το φρέσκο κρεμμύδι, τη ντομάτα, το ροδάκινο και το τζίντζερ. Προσθέτουμε λίγο νερό και βράζουμε για περίπου 4’. Πολτοποιούμε το μείγμα σε μπλέντερ και στη συνέχεια το περνάμε από ψιλό σουρωτήρι.
Γαρνιτούρα
Σαλάτα από ωμό λάχανο