Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Χοιρινό με φρέσκα κρεμμύδια

Χοιρινό με φρέσκα κρεμμύδια (Δημήτρης Σκαρμούτσος)

Υλικά

Χοιρινό καρέ
Τζίντζερ
Φρέσκο κρεμμύδι
Ροδάκινο
Ντομάτες
Θυμάρι
Λάχανο

Εκτέλεση

Φιλετάρουμε το καρέ και εν συνεχεία σοτάρουμε τα φιλετάκια. Δημιουργούμε ένα «κρεβατάκι» από το τζίντζερ, το θυμάρι και το κρεμμύδι. Ολοκληρώνουμε το μαγείρεμα στο φούρνο.
Για τη σάλτσα
Σοτάρουμε το φρέσκο κρεμμύδι, τη ντομάτα, το ροδάκινο και το τζίντζερ. Προσθέτουμε λίγο νερό και βράζουμε για περίπου 4’. Πολτοποιούμε το μείγμα σε μπλέντερ και στη συνέχεια το περνάμε από ψιλό σουρωτήρι.
Γαρνιτούρα
Σαλάτα από ωμό λάχανο


Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης