Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Samsung Galaxy S Wi-Fi 5.0

Samsung Galaxy S Wi-Fi 5.0
Γιατρέ μου, να αγοράσω PC ή ταμπλέτα; Λέτε να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με ένα smartphone ή η οθόνη των 3,5 ιντσών είναι μικρή για multimedia και Internet;


Αν συνεχιστεί το λανσάρισμα νέων συσκευών, η προσφυγή σε tech ψυχίατρο δεν θα αποτελεί «τραβηγμένο» σενάριο. Πάντως, αν βρίσκεστε σε δίλημμα όσον αφορά την ιδανική συσκευή για τις ανάγκες σας, ρίξτε μια ματιά και στο νέο Galaxy S Wi-Fi. Ίσως, τελικά, να είναι αυτό που χρειάζεστε.

Τεράστιο µικρό
Η πρώτη εντύπωση που δίνει το Galaxy είναι ότι πρόκειται για ένα υπερμέγεθες κινητό. Βλέπετε, η σχεδίασή του ακολουθεί πιστά τις στυλιστικές επιλογές των επιτυχημένων smartphones της σειράς. Η μεγάλη οθόνη των 5 ιντσών ξεχωρίζει –και ξενίζει αρκετούς–, αν και, όπως δείχνουν οι τάσεις της αγοράς, σύντομα θα υπάρχει πλειάδα κινητών με ανάλογο μέγεθος.

Στην πίσω πλευρά του βρίσκουμε μια κάμερα 3,15 megapixels με LED φλας, ενώ δεν λείπει και η θύρα για κάρτες microSD. Το ερώτημα, όμως, παραμένει: τι είναι τελικά το Galaxy Wi-Fi;

Το υβρίδιο
Πρόκειται για ένα media player με απολαυστική οθόνη 5 ιντσών, αλλά και μια μικρή ταμπλέτα με την οποία μπορείτε να επικοινωνείτε ή να πλοηγείστε στο Internet. Και όλα αυτά από μια συσκευή η οποία χωράει –έστω και δύσκολα– στην τσέπη σας. Τα μενού και το interface είναι τα γνωστά από τα κινητά της Samsung, και στο λειτουργικό βρίσκουμε το Android 2.2 Froyo.

Η εξαιρετική απόκρισή του οφείλεται στον γρήγορο επεξεργαστή, που είναι χρονισμένος στο 1GHz, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν 8 ή 16GB μνήμης και υποδοχή καρτών microSD.

Το Galaxy S Wi-Fi 5.0 αποδείχτηκε εξαιρετικό τόσο στην αναπαραγωγή multimedia αρχείων όσο και στην πλοήγηση στο Internet, χάρη στη μεγάλη και φωτεινή οθόνη αλλά και στις εξαιρετικές επιδόσεις του.




Details

€259, www.samsung.gr, Samsung Hellas (213-0163800)

TECH
Οθόνη 5 ιντσών, ανάλυσης 480x800
CPU 1GHz
Μνήµη 8GB
Κύρια κάµερα 3,15 megapixels
Κάµερα βιντεοκλήσης VGA
Wi-Fi, Bluetooth, GPS, θύρα καρτών microSD
Λειτουργικό Android 2.2 Froyo
Διαστάσεις 141,3x78,2x11,9mm

LOVE Μεγάλη οθόνη, όµορφο interface, καλές επιδόσεις.

HATE Αυξηµένες διαστάσεις.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ Το Galaxy Wi-Fi είναι ένα εξαιρετικό media player, αλλά και µια πρώτης τάξεως µικρή ταµπλέτα. Αν δεν σκοπεύετε να επενδύσετε σε ένα κορυφαίο smartphone, αυτό θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή.


POINTS


Οθόνη
Μπορεί να µην είναι το ίδιο εντυπωσιακή µε µια Super AMOLED Plus, αλλά είναι φωτεινή και µε όµορφα, ζωντανά χρώµατα – ό,τι πρέπει, δηλαδή, για πάσης φύσεως multimedia.

Λειτουργικό
Η παλαιότερη έκδοση Android Froyo 2.2 κάθε άλλο παρά δείχνει ξεπερασµένη ή µε ελλείψεις, χάρη στο καλοσχεδιασµένο UI της Samsung. Ανταποκρίνεται δε ιδιαίτερα γρήγορα.

Μνήµη
Η συσκευή που δοκιµάσαµε ήταν εφοδιασµένη µε 8GB εσωτερικής µνήµης, την οποία όµως µπορείτε να αναβαθµίσετε µε κάρτες microSD έως και 32 GB.

Εργασία
Το Galaxy θα φροντίσει για την ψυχαγωγία και την πλοήγηση στο Internet, ενώ, χάρη στο εγκατεστηµένο ThinkFree document editor, µπορείτε να επεξεργαστείτε και αρχεία Office.


 Τιμές στο Skroutz.grαπό €200 μέχρι €259




t3mag.gr/

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης