Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Κομψή και εκθαμβωτική στις γιορτές!


Στιλιστικές συμβουλές για το ρεβεγιόν

Κομψή και εκθαμβωτική στις γιορτές!Αναρωτιέστε πως και τι θα φορέσουμε τις γιορτές; Όσο πλησιάζουν όλοι μας σκεφτόμαστε ολοένα και περισσότερο πως να ντυθούμε σε διάφορες περιστάσεις όπως τα Χριστουγεννιάτικα πάρτι και ειδικά το ρεβεγιόν 2012 που είναι πρώτο στη λίστα μας. Γι’ αυτό κάναμε μία λίστα με μερικές στιλιστικές συμβουλές για τα Χριστούγεννα και τις γιορτινές σας εμφανίσεις.

1. Ντυθείτε εντυπωσιακά

Τα Χριστούγεννα και το ρεβεγιόν έρχονται μία φορά το χρόνο και είναι ευκαιρία να κάνετε το πιο ωραίο και εντυπωσιακό ντύσιμό σας.

2. Διαλέξτε το κατάλληλο φόρεμα

Πρώτα από όλα πρέπει να διαλέξετε το κατάλληλο φόρεμα για το σωματότυπό σας καθώς ειδικά τις γιορτές αυτό που θα φορέσετε πρέπει να σας ταιριάζει γάντι.

3. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει
Δεν υπάρχει χειρότερο από το να βλέπεις μία γυναίκα να φοράει ένα φόρεμα μικρότερο από αυτό που πρέπει ή μεγαλύτερο. Γι’ αυτό, ειδικά στην περίπτωση του μεγαλύτερου, επισκεφτείτε την μοδίστρα σας σύντομα έτσι ώστε να έχετε το αγαπημένο σας φόρεμα ετοιμοπόλεμο! Μην παρασυρθείτε από τη σκέψη ότι ένα στενότερο φόρεμα μπορεί να σας «μαζέψει». Να έχετε υπόψη σας ότι σε αυτή τη περίπτωση μπορεί πιέζοντας τα χέρια σας ή τους μηρούς σας να σας κάνει τα πράγματα χειρότερα . Γι’ αυτό κοιτάξτε το μέγεθος να είναι ακριβώς αυτό που πρέπει.

4. Να είστε έτοιμη
Αν διαλέξετε να φορέσετε ένα στράπλες φόρεμα, με έξω την πλάτη και γενικότερα αποκαλυπτικό τότε πρέπει να φοράτε και τα κατάλληλα εσώρουχα και αξεσουάρ.

5. Προσθέστε λάμψη

Χριστούγεννα είναι και όλοι μας χρειαζόμαστε λίγη λάμψη! Γι’αυτό αν σας αρέσει μπορείτε να φορέσετε ένα φόρεμα με πέρλες.

6. Μην το παρακάνετε
Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τα κοσμήματα που θα φορέσετε και ειδικότερα αν το φόρεμά σας είναι απλό προτιμήστε κάποιο πιο κλασσικό σκουλαρίκι όπως με μία μικρή πέρλα ή ένα κομψό βραχιόλι.

7. Συνδυάστε με μία ξεχωριστή τσάντα
Αγοράστε μία βραδινή τσάντα που να μην ταιριάζει απλά με τα προσωπικά σας αντικείμενα αλλά να είναι εντυπωσιακή και στα trends του 2011: σε χρώμα κόκκινο ρουμπινιού, ζαφειριού και γενικά σε απόχρωση κάποιου πολύτιμου λίθου.

8. Το make up σας

Αν πραγματικά θέλετε να είναι όλα ταιριαστά είναι καλό να κλείσετε ένα ραντεβού για make up πριν πάτε σε κάποιο πάρτι ή να φροντίσετε να το κάνει κάποιος που ξέρει. Διαβάσαμε μερικές όμορφες συμβουλές για make up πρόσφατα που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες.

9. Τα μαλλιά σας

Δεν χρειάζεται να σας πούμε να επισκεφτείτε τον/την κομμώτρια σας μιας και το έχετε ήδη υπόψη σας. Απλά βιαστείτε λίγο και κλείστε ακριβώς το ραντεβού που θέλετε. Μάλιστα αν δεν το έχετε κάνει… κάντε το τώρα.

10. Τα παπούτσια σας
Το ιδανικότερο ζευγάρι παπούτσια για να σας συνοδέψει στις επίσημες εμφανίσεις σας είναι ένα ζευγάρι στυλάτες peep toe γόβες ή ένα ζευγάρι κομψά πέδιλα. Μόνο φροντίστε εκτός από το όμορφες και εντυπωσιακές, να είναι ταυτόχρονα άνετες – υπάρχει περίπτωση να είστε αρκετή ώρα όρθιες και δεν θα θέλατε να σας χαλάσει την διάθεση μία στενή γόβα.

11. Πιείτε με στυλ και μην οδηγήσετε
Πιείτε το αγαπημένο σας cosmopolitan coctail που θα σας κάνει να φαίνεστε μία πραγματική ντίβα και προσοχή, μόνη σας ή με τον συνοδό σας προτιμήστε ένα taxi αν χρειαστεί γιατί τίποτα δεν πρέπει να χαλάσει το glamourus και χαρούμενο ρεβεγιόν που τόσο περιμένατε!

Πηγή:heinebymos.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης