Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Φρίκη !!! Στραγγάλισε πρόβατο για να το φάει !!!

Φρίκη !!! Στραγγάλισε πρόβατο για να το φάει !!!Επί 4 ολόκληρα χρόνια ο Ι.Ζ. κτηνοτρόφος από τη Γέρα της Λέσβου, έβλεπε να του κλέβουν σε καθημερινή σχεδόν βάση από το κτήμα του, τα ζωντανά του.

Περισσότερα από 40 ζωντανά του έκλεψαν στο διάστημα των τελευταίων χρόνων.
Ο Ι.Ζ. είχε κάνει μηνύσεις κατ’ αγνώστων κατά καιρούς, αλλά δυστυχώς δεν είχαν κανένα θετικό αποτέλεσμα.
Έτσι αποφάσισε να δαπανήσει ένα σημαντικό ποσό, ώστε να εγκαταστήσει τέσσερεις (!!!) κάμερες στο κτήμα του, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να εντοπίσει τους κλέφτες.
Πράγματι πριν από λίγες ημέρες πήγε στο κτήμα του και διαπίστωσε ότι έλειπε ένα πρόβατο.Αμέσως τσέκαρε τις κάμερες και σοκαρίστηκε από την εικόνα που αντίκρυσε αυτός και η γυναίκα του, από τον τρόπο με τον οποίο ο κλέφτης στην αρχή φίμωσε με τα χέρια του το πρόβατο, το οποίο ούρλιαζε και στη συνέχεια το έβαλε κάτω και το στραγγάλισε !!!
Πρωί – πρωί πήγαν στην αστυνομία και αφού παρέδωσαν το βίντεο με το φρικιαστικό περιεχόμενο, υπέβαλαν εκ νέου μήνυση. Η αστυνομία με το ντοκουμέντο αυτό στα χέρια της, δεν άργησε να φτάσει στο δράστη και να τον συλλάβει.
Πρόκειται για έναν νεαρό Ρουμανικής καταγωγής, ο οποίος είχε και συνεργάτη στην κλοπή, ο οποίος φύλαγε τσίλιες και που επίσης συνελήφθη. Και οι δύο οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, που όμως τους άφησε ελεύθερους, ορίζοντας τακτική δικάσιμο.





ΠΗΓΗ: lesvosnews

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης