Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Διαδικτυακά ραντεβού: Η απάντηση στη μοναξιά και την κρίση

Διαδικτυακά ραντεβού: Η απάντηση στη μοναξιά και την κρίσηΑνεπηρέαστος απο την οικονομική κρίση μένει ο τομέας των διαδικτυακών ραντεβού. Οι ιστοσελίδες μάλιστα που ειδικεύονται στον τομέα του web dating, συνεχίζουν ακάθεκτες το έργο τους, παρέχοντας τις υπηρεσίες τους σε εκατομμύρια "πελάτες", ενώ παράλληλα γεμίζουν τα ταμεία τους με δολλάρια και λίρες.  

"Παρέχουμε την τεχνολογία, την εμπειρία μας στην εξυπηρέτηση πελατών και τη βάση δεδομένων σε άλλες εταιρείες, οι οποίες μετά βάζουν τη δική τους φίρμα και το προωθούν στο καταναλωτικό κοινό" λέει ο ιδρυτής της εταιρίας Global Personals (με έδρα το Ουΐνδσορ)  Ρος Γουΐλιαμς. "Τα τελευταία χρόνια τα έσοδά μας έφτασαν από το τίποτα .στα 30 εκατομμύρια λίρες το χρόνο".
Οι ενδιαφερόμενοι λόγω έλλειψης χρόνου και κυρίως λόγω έλλειψης χρημάτων, προτιμούν τα ραντεβού μέσω Internet. Ο καθένας απλά επιλέγει on line το είδος του ραντεβού αναλόγως με τις επιθυμίες του, ακριβώς όπως θα λειτουργούσε παραδοσιακά μέσα σε ένα μπαρ, στο δρόμο, στο γραφείο, ή οπουδήποτε αλλού.











ofono.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης