Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

«Πάρε το σπέρμα του Brad Pitt!»


Η συμβουλή που δεν άκουσε η Τζένιφερ Άνιστον

«Πάρε το σπέρμα του Brad Pitt!»Ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα που απασχολούν κατά περιόδους το Χόλιγουντ είναι το πότε και το αν η Τζένιφερ Άνιστον θα γίνει μητέρα. 

Η ίδια έχει πει ότι δεν θέλει σώνει και καλά να κάνει παιδί, παρ’ όλα αυτά, μία ατζέντισα της είχε δώσει μία παράδοξη συμβουλή για την απόκτηση απογόνου: την είχε παροτρύνει να κερδίσει, μέσω δικαστηρίου, το δικαίωμα να πάρει σπέρμα από τον Μπραντ Πιτ μετά το χωρισμό τους! 

Όπως αποκαλύπτει μία αμερικανίδα δημοσιογράφος, η ατζέντισα Σου Μένγκερς, η οποία πέθανε πρόσφατα, είχε πει το 2005 στην Άνιστον ότι θα έπρεπε να διεκδικήσει το… σπέρμα του Πιτ, έστω και δια της δικαστικής οδού! Η Μένγκερς πίστευε ότι ο Πιτ ήταν υπαίτιος για το χωρισμό και ότι χρωστούσε… ένα παιδί στην Άνιστον. 

Η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός δεν άκουσε τη συμβουλή της Μένγκερς. Και μπορεί να μην έχει αποκτήσει παιδιά, αλλά φαίνεται πως βλέπει σοβαρά τη σχέση της με τον Τζάστιν Θερού: οι δυο τους έβγαλαν από κοινού χριστουγεννιάτικη κάρτα την οποία έστειλαν σε φίλους και συγγενείς.





newsbeast.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης