Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Εικοσιτριάχρονη αποπλάνησε 13χρονο

Τα ξημερώματα, η μητέρα άκουσε βογκητά από το δωμάτιο του 13χρονου γιου της.
Απορημένη άνοιξε την πόρτα και είδε την 23χρονη γυναίκα να κάνει σεξ με τον ανήλικο. «Πάμε να το κάνουμε σωστά» φημολογείται ότι είπε η κατηγορούμενη για σεξουαλική παρενόχληση στην εμβρόντητη μητέρα. Όπως ήταν φυσικό κλήθηκε αμέσως η αστυνομία της Φλόριδας των ΗΠΑ και η 23χρονη συνελήφθη. Ο 13χρονος ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά με τη γυναίκα ακόμη δύο φορές, ενώ πριν να βρεθούν στο δωμάτιό του είχαν αρχίσει τα προκαταρκτικά... από την πόρτα.
 
Όπως ανέφερε ο μικρός στην αστυνομία, το βράδυ της Κυριακής η 23χρονη του ζήτησε να βγει έξω κι άρχισε να τον αγγίζει και να τον φιλά. Μετά βρέθηκαν στο πίσω μέρος του κτιρίου όπου εκεί η γυναίκα γδύθηκε. Αμέσως μετά βρέθηκαν στην κρεβατοκάμαρά του όπου έκαναν σεξ και λίγο αργότερα τους... έκανε τσακωτούς η μητέρα του. 

Η 23χρονη ήταν γνωστή της οικογένειας χωρίς να αναφερθεί τι σχέση είχαν, ενώ η κατηγορουμένη αρνήθηκε να μιλήσει στην αστυνομία. Διώκεται για άσεμνη κακοποίηση/αποπλάνηση, για σεξουαλική παρενόχληση τρίτου βαθμού και άσεμνη συμπεριφορά τρίτου βαθμού επίσης. Η 23χρονη επιβαρύνθηκε και με παραβίαση της αναστολής της για υπόθεση ξυλοδαρμού. 

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like”





DAILY MAIL

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης