Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Η Αγάπη Τους Τους Σκότωσε! Ερωτική Αντιζηλία Πίσω Από Τη Δολοφονία Των Παιδιών Στο Λαγκαδά!


Η αστυνομία κατάφερε να λύσει το μυστήριο, για το διπλό φονικό με θύμα ένα 17χρονο αγόρι και ένα 16χρονο κορίτσι…

Αποδίδει λοιπόν σε ερωτική αντιζηλία τη στυγερή δολοφονία του ζευγαριού εφήβων που αποκαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο (21-01-2012) στην περιοχή Ανάληψη Λαγκαδά.
Δράστες φέρονται να είναι πέντε νεαροί τσιγγάνοι, μουσουλμανικής καταγωγής. Ήδη σε βάρος δύο εξ αυτών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και το απόγευμα εντοπίστηκαν και κατέληξαν στο τμήμα. Όπως έγινε γνωστό, ένας από τους δράστες διατηρούσε παλιότερα ερωτικό δεσμό με την 16χρονη βορειοηπειρώτισσα και μετά το χωρισμό τους η ανήλικη έκανε νέα σχέση με τον 17χρονο. Μια σχέση που πλήρωσε με την ίδια της τη ζωή, τόσο εκείνη όσο και ο 17χρονος…
Σύμφωνα με την ιατροδικαστή έρευνα, οι δύο έφηβοι είχαν τραύματα από σκεπάρνι στα κεφάλια τους και κακώσεις στο υπόλοιπο σώμα. Η αναγνώριση των στοιχείων τους, ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς το σώμα του κοριτσιού είχε φαγωθεί από σκυλιά, ενώ το αγόρι είχε παραμορφωθεί λόγω της σήψης.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δολοφονίες έγιναν παραμονή των Χριστουγέννων. Αργά το απόγευμα, ο 16χρονος τσακώθηκε έξω από το σπίτι του, με τον αδερφό ενός εκ των συλληφθέντων (18 ετών). Στη συνέχεια έφυγε και συνάντησε την αγαπημένη του, σε στάση λεωφορείου στην περιοχή του Δενδροποτάμου.
Ξαφνικά όμως, τους κύκλωσαν οι δράστες. Τους έβαλαν με τη βία στο αυτοκίνητό τους και τους σκότωσαν! Για την ώρα δεν έχει διαπιστωθεί ο τόπος της δολοφονίας. Το σίγουρο όμως είναι πως μετά το έγκλημα, τα πτώματα μεταφέρθηκαν στο σκουπιδότοπο, όπου βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες…

Σου Αρεσε?Κάνε like στην σελίδα μας στο Facebook 


Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης