Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για να συναντήσει τους 335 φίλους της στο Facebook! (βίντεο)

Η ArLynn Presser είναι μία 51χρονη γυναίκα που ζει στο Winnetka του Ιλλινόις. Είναι φυσιολογικό για την ArLynn να βρίσκεται σε εσωτερικούς χώρους όλη την ώρα. Στην πραγματικότητα, για το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής της, σχεδόν ποτέ δεν έφυγε έξω από τα όρια του σπιτιού της, και σίγουρα δεν βγείτε έξω από την πόλη στην οποία βρίσκεται το σπίτι της. Η καριέρα της ως... 
συγγραφέας διασφαλίζει ότι θα μπορούσε να περάσει τη ζωή της σε εσωτερικούς χώρους και ακόμα να είναι δημιουργική. Αν αυτό σας ακούγεται παράξενο, πρέπει να μάθετε ότι η ArLynn πάσχει από αγοραφοβία: ο φόβος για πολυσύχναστα μέρη ή κλειστούς δημόσιους χώρους.


Όπως και οι περισσότεροι εσωστρεφείς άνθρωποι, η ArLynn αλληλεπιδρά με τους ανθρώπους on-line και έχει 335 φίλους που συνομιλεί στο Facebook. Τον περασμένο χρόνο, πήγε και έκανε κάτι που κανείς δεν θα μπορούσε να περιμένει ποτέ από αυτήν. Στις 31η Δεκεμβρίου 2010 αποφάσισε το επόμενο έτος να συναντήσει όλους τους 335 φίλους της στο Facebook πρόσωπο με πρόσωπο. Έγραψε ένα blog post σχετικά με αυτό και στη συνέχεια ξεκίνησε για την επίτευξη του στόχου της. Αποκάλεσε το "έργο" της "Face to Facebook". Για ένα άτομο που τρομοκρατούνταν από τις πτήσεις και δεν θα μπορούσε να πάρει ένα αεροπλάνο ποτέ, αυτό ήταν σίγουρα ένα δύσκολο έργο. Στο τέλος, έκανε σπουδαία δουλειά, αφού ταξίδεψε σε πάνω από 13 χώρες και έκανε πάνω από 39 πτήσεις. Μέχρι το τέλος του 2011, που είχε συναντήσει 292 φίλους, περίπου το 90% αυτών που είχε σκοπό να συναντήσει. Η ArLynn πήγε στην Ταϊβάν, στην Κορέα, στις Φιλιππίνες, στο Ντουμπάι, στην Ιταλία, στη Μαλαισία, στην Ιρλανδία, στην Αγγλία, στη Γερμανία και άλλες τέσσερις χώρες.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο...

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης