Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ενισχύεται ο Ολυμπιακός

Μεταγραφική... τριπλέτα!
Τρεις μεταγραφές ενδέχεται να πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός εντός της εβδομάδας. Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Γαύρος» υποστηρίζει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή-όνομα ή του Φορμίκα της Μπλάκμπερν,
του Λεονάρντο της ΑΕΚ και του Ρόι Κάρολ από τον ΟΦΗ. Αυτά θα είναι, εκτός απρόοπτου, τα «ψώνια» των Πειραιωτών για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. 

Μέχρι αργά χθες το βράδυ υπήρχε έντονη φημολογία που ήθελε τον Λεονάρντο να είναι αρκετά κοντά στους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο, χθες το βράδυ κυκλοφόρησαν οι δηλώσεις του Σταύρου Αδαμίδη, ο οποίος δήλωσε ότι «ο παίκτης θα μείνει στην ΑΕΚ». Πάντως, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει καλή άποψη για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, επειδή μπορεί να παίξει στα άκρα της επίθεσης και πίσω από τον επιθετικό (όπως δηλαδή ο Κέβιν Μιραλάς). 

Όσον αφορά το «μπαμ» του Ολυμπιακού, αυτό όλα δείχνουν θα προέρχεται από το εξωτερικό. Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Μάουρο Φορμίκα. Η Μπλάκμπερν φέρεται διατεθειμένη να παραχωρήσει ως δανεικό τον Αργεντινό, ορίζοντας οψιόν αγοράς 3,5 με 4 εκατ. ευρώ. 

Πάντως, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες ψάχνονται για έναν μεσοκυνηγό, ο οποίος θα μπορεί να παίξει στα άκρα. Το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα για τη συγκεκριμένη θέση, όπως του Ρόι Κουντού (της Οσέρ), του Μάξι Ροντρίγκες (της Λίβερπουλ), δύο ποδοσφαιριστών της Τζένοα, του Χιλιανού Χορκέρα και του Λοδέιρο του Άγιαξ. 

Στο θέμα του Κάρολ παρατηρείται κάποια καθυστέρηση, όμως σύντομα αναμένεται να τελειώσει. Αυτή οφείλεται στις περιπτώσεις που εξετάζει η διοίκηση για την πλαισίωση του Μπάλας Μέγιερι, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα έδειξε πως αξίζει να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας. 

Σήμερα στον Ολυμπιακό θα ενημερωθούν για την ημέρα διεξαγωγής του πρώτου αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν για τη φάση των «32» του Europa League. Όλα δείχνουν ότι το συγκεκριμένο ματς θα γίνει την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου και όχι την Πέμπτη 16/02, αφού η Ρούμπιν και Λοκομοτίβ Μόσχας θα παίξουν στο «Λουζνίκι». Έτσι, χρειάζεται το ντέρμπι με την ΑΕΚ να προγραμματιστεί για τις 12 του μήνα ή να αναβληθεί για αργότερα. 












Πηγή: sport-fm.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης