Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Αυξάνουν κρυφά τα τιμολόγια της ΔΕΗ!

Οι αυξήσεις που ανακοινώθηκαν είναι οι φανερές! 


Όμως επειδή ζούμε στην Ελλάδα πάντα κάτι θα υπάρχει κάτω από το τραπέζι…

Αυξήσεις φωτιά κρύβουν τα τιμολόγια της ΔΕΗ για το νέο έτος από 9% έως 12,1%, αλλά σε αυτές τις αυξήσεις πρέπει οι πολίτες να προσθέσουν και το ειδικό τέλος για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειες που φτάνει το +3%.

Άρα οι τελικές αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα για ένα νοικοκυριό ξεκινούν ουσιαστικά από 12% και φτάνουν το 15,1%.

Με βάση τα παραπάνω ποσοστά η ετήσια επιβάρυνση για ένα νοικοκυριό που καταναλώνει 1400 Kwh είναι 52 ευρώ, ενώ για τις μεγάλες καταναλώσεις από 2000 έως 3000 Kwh η αύξηση φτάνει τα 78 ευρώ το χρόνο.

Ρε μας κοροϊδεύετε; Πείτε το ξεκάθαρα για να ξέρουμε! Γιατί κάνετε τις «κότες»; Μη φοβάστε! Όλους θα σας κυνηγήσει ο λαός, μηδενός εξαιρουμένου! Έχει και το θράσος η ΔΕΗ δια στόματος του υπευθύνου επικοινωνίας, κ. Στεριώτη να κάνει λόγο για όχι τόσο σημαντικές αυξήσεις…

Ε, αφού δεν τις θεωρείτε σημαντικές πληρώστε από μόνοι σας το έλλειμμα που έχετε δημιουργήσει στην επιχείρησή σας! Τον ελληνικό λαό αφήστε τον στην άκρη «κύριε» Στεργιώτη!

Αφού είστε τόσο γενναιόδωρος, ώστε οι αυξήσεις-φωτιά για τα ελληνικά νοικοκυριά, να φαίνονται σε σας σαν ψίχουλα… βάλτε εσείς τα λεφτά! Αλλιώς κλείστε το το μαγαζάκι!
prionokordela

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης