Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Στην Τουρκία ο Γκέκας


Ο πρώτος Έλληνας που θα παίξει μπάλα στη γειτονική χώρα

Στην Τουρκία ο ΓκέκαςΠαίκτης της Σάμσουνσπορ θα πρέπει να θεωρείται ο Φάνης Γκέκας. Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός βρίσκεται στην Τουρκία και μέσα στην ημέρα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει.

Χθες η Αϊντραχτ είχε κάνει γνωστό ότι έχει έρθει σε συμφωνία με την τουρκική ομάδα για τον δανεισμό του Έλληνα διεθνούς μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Αμέσως μετά ο Φάνης Γκέκας ταξίδεψε για την γειτονική χώρα, έχοντας βέβαια συμφωνήσει για τους όρους της συνεργασίας του με την Σάμσουνσπορ.

Έτσι μέχρι το μεσημέρι εκτιμάται ότι θα έχει περάσει τις τυπικές ιατρικές εξετάσεις και θα έχει βάλει την υπογραφή του στα σχετικά συμβόλαια. Αργότερα θα δώσει το «παρών» στις κερκίδες του γηπέδου της νέας του ομάδας για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με την Γαλατάσαραϊ για το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Ο Φάνης Γκέκας θα είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής με ελληνική υποκοότητα που θα αγωνιστεί στο τουρκικό πρωτάθλημα. Μέχρι τώρα φανέλα ομάδας της γειτονικής χώρας έχουν φορέσει οι ελληνικής καταγωγής Λευτέρης Αντωνίαδης (γνωστός ως Λεφτέρ Κιουρτσούκ) και ο Νίκος Κόβης οι οποίοι όμως δεν είχαν γεννηθεί στην Ελλάδα.

Πηγή: sport-fm.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης