Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Τι νοσταλγούν και τι αφήνουν πίσω τους τα ζώδια μετά από ένα χωρισμό ;

Χωρίσαμε τις ζωές μας, τα κορμιά μας, τις καθημερινότητες μας, αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα που έγιναν κοινά και αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού μας, στη χρονική διάρκεια που ήμασταν μαζί με τους συντρόφους μας....
Τι άραγε θα θέλαμε να πάρουμε και θα ήθελαν να πάρουν μαζί και τι θα τους αφήναμε και θα μας άφηναν; 
Ας σκηνοθετήσουμε με χιούμορ τις ζωδιακές επιθυμίες και προσφορές.

ΚΡΙΟΣ
Επιθυμούν: Το αμάξι είναι πολύ «γκαζάτο» για σας, μαζί με τη στολή του σκι θα μπορέσει να ισορροπήσει τη θύμησή σας με την αδρεναλίνη.
Προσφέρουν: Θα σας αποκαταστήσει απλόχερα σε ακίνητα και αντικείμενα, αλλά ούτε λόγος για μετρητά. Τις κατσαρόλες μπορεί να τις χρειαστεί για κράνος, στους μετέπειτα καβγάδες του.


ΤΑΥΡΟΣ
Επιθυμούν: Να πάρουν τα γαστρονομικά βιβλία μαζί τους και την επιβεβαίωση πως θα πληρώνει ο άλλος την ασφάλεια ζωής; Αισθάνονται ανασφάλεια και έτσι θα καταφέρουν να γεμίσουν ένα μέρος του κενού που νιώθουν.
Προσφέρουν: Μην περιμένετε πολλά, δεν στερούνται εύκολα και είναι σκληροί διαπραγματευτές. Στο τέλος σας απελπίζουν και τους τα πετάτε εναερίως!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επιθυμούν: Το laptop και τα gadget του σπιτιού είναι οι αδυναμίες τους. Χρειάζονται να επικοινωνούν το δύσκολο διάστημα, που θα βιώσουν πλέον χωρίς εσάς.
Προσφέρουν: Θα σας αφήσουν αρκετά, όμως μη ζητήσετε περισσότερα γιατί θα μείνετε ξεκρέμαστοι. Αν τους ζορίσετε, μπορεί να σας αφήσουν το dvd, γιατί έγιναν ήδη μέλη της μειωμένης συνδρομητικής τηλεόρασης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επιθυμούν: Εκείνη την κουνιστή πολυθρόνα, δώρο της θείας. Ξέρουν ότι είναι κειμήλιο, αλλά εσείς είστε της περιπέτειας, οπότε τι να την κάνετε;
Προσφέρουν: Συνήθως κρύβουν αντικείμενα και ενθύμια σε κούτες, που φροντίζουν να εξαφανίσουν αμέσως, για να συντηρήσουν τις αναμνήσεις τους. Αφήνουν όλα τα ογκώδη, αρκεί να μην πρόκειται για ποσά.

ΛΕΩΝ
Επιθυμούν: "Φεύγοντας να πάρεις ό, τι θες"! Αν θέλετε μόνο άφηστε τους πολυέλαιους και τους πίνακες παλαιωμένου χρυσού, ώστε να μην μελαγχολήσουν.
Προσφέρουν: Θα σας χαρίσουν ό, τι ζητήσετε, προκειμένου να τα αποκτήσουν, ξανά σε νέα πολυτελή έκδοση. Η γενναιοδωρία τους υπηρετεί πάντα την περηφάνια τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επιθυμούν: Θα ήταν ευγνώμωνες, αν τους παραχωρούσατε λευκά είδη, χαλιά και κουρτίνες. Ποτέ δεν θα ξεχάσουν τη μυρωδιά του απορρυπαντικού και τη φροντίδα σας. 
Προσφέρουν: Δεν θέλουν παραλογισμούς, να τα υπολογίσετε όλα φιλικά. Θα σας αποζημιώσουν σαν τυπικά αφεντικά τους υπαλλήλους, φροντίζοντας να περικόψουν ότι μπορούν.

ΖΥΓΟΣ
Επιθυμούν: Μόνο μία χάρη. Τον πανάκριβο ολόσωμο οβάλ καθρέφτη με τα ζιργκόν θέλουν. Είναι υπεράνω, άλλωστε κάτι πρέπει να θαυμάζουν κι αυτοί πλέον!
Προσφέρουν: Πείτε το και έγινε. Τυχεροί είστε, θα σας δώσουν ότι ζητήσετε, προκειμένου να τραβήξουν ανενόχλητα πορεία, προς τη νέα ναρκισσιστική τους επαφή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επιθυμούν: Γενικά είναι του "τα θέλω όλα ή τίποτα" αλλά θα συμβιβαστούν με τις μπρούτζινες αντίκες και τα σπάνια κεριά, καίγοντας και τις τύψεις του χωρισμού.
Προσφέρουν: Ούτε γι' αστείο τον σουρεαλιστικό πίνακα του σαλονιού. Θα παλέψουν. Σαν εβραίοι τοκογλύφοι είναι. Στην καλύτερη περίπτωση σας αφήνουν την κορνίζα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επιθυμούν: Το εξοχικό σπίτι θέλουν να το κρατήσoυν οπωσδήποτε. Χρειάζονται συχνή αλλαγή περιβάλλοντος, προκειμένου να επανέλθουν στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς.
Προσφέρουν: Απλόχεροι και γαλαντόμοι σε οτιδήποτε δεν τους στερεί την αίσθηση της δράσης. Είναι ικανοί να σας στέλνουν και καρτούλες, από τους νέους προορισμούς τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επιθυμούν: Θέλουν να τους διαβεβαιώσετε πως θα είστε άψογοι με τα παιδιά, καθώς και πως θα τηρήσετε τις υποσχέσεις σας περί ανάληψης ευθυνών. Επίσης το χειροποίητο σκάκι θα το ήθελαν για τις ώρες περίσκεψης.
Προσφέρουν: Συμβουλές, υποδείξεις και στρατιωτική έφοδο στη ζωή σας, χωρίς υλικές παροχές και χωρίς αντιπαροχές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επιθυμούν: Βιβλία και cd τα βάζουν ήδη στη βαλίτσα, άλλωστε τι να τα κάνετε; Κάποιες ηλεκτρικές συσκευές όπως την πολυμηχανή ροφημάτων, θα εκτιμούσαν ιδιαίτερα από μέρους σας, αν τους την παραχωρούσατε.
Προσφέρουν: Εκκεντρικοί και πρωτότυποι, θα σας αφήσουν οτιδήποτε τους φαίνεται πεζό και για εσάς αχρείαστο, πουλώντας σας πνεύμα και εργολαβία.

ΙΧΘΥΕΣ
Επιθυμούν: Κρατάνε το σκάφος οπωσδήποτε, η απόδραση στη θάλασσα θα τους καλμάρει, κρίμα που έγιναν έτσι τα πράγματα…
Προσφέρουν: Ξεπουπουλιάζονται εύκολα και αν δεν μπερδέψουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό με το ψυχικό τους απόθεμα, έχετε ελπίδες να λάβετε πολλά.











[astrology.gr] 

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης