Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

4 τρόποι που τα Ηλεκτρονικά Παιχνίδια μπορούν να σας κάνουν καλύτερους στο σεξ!


Ναι είναι αλήθεια, τα βιντεοπαιχνίδια μπορούν να σας κάνουν καλύτερους στο σεξ. Αυτό είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό… 
Όλοι οι φανατικοί των στεροειδών πιστεύουν ότι οι μεγάλες μυς τους κάνουν καλούς στο κρεβάτι. Λάθος! Ανεξάρτητα από το πόσα κιλά μπορείτε να σηκώσετε ή πόσα χιλιόμετρα μπορείτε να τρέξετε, τα βιντεοπαιχνίδια συμβάλλουν πολύ περισσότερο στο  να σας κάνουν καλύτερους στο σεξ. 
Καμία γυναίκα εν ζωή δε θα συμφωνήσει ότι τα βιντεοπαιχνίδια μπορούν να το κάνουν αυτό και εδώ είναι μερικά παραδείγματα που αποδεικνύουν γιατί κάνουν λάθος.
Συντονισμός χεριών-ματιών
Τα παιχνίδια νέας γενιάς απαιτούν πολύπλοκες κινήσεις κουμπιών, τη στιγμή που έχεις τα μάτια σου κολλημένα στην οθόνη. Δε χρειάζεται να το εξηγήσει επιστήμονας πυραύλων για να καταλάβεις την εφαρμογή της ανάπτυξης αυτών των δεξιοτήτων στο κρεβάτι. Θα γίνεις εξαιρετικά ακριβής στο να οδηγείς τα χέρια σου προς τις ευαίσθητες περιοχές του σώματός της. Κανένας φουσκωτός από το γυμναστήριο δεν θα είναι σε θέση να χαϊδέψει την καλή του, όπως ένας σπασίκλας βιντεοπαιχνιδιών. Τα περισσότερα κοντρόλ διαθέτουν δέκα ή περισσότερα κουμπιά στις μέρες μας. Για να παίξεις το παιχνίδι σωστά, θα πρέπει να είσαι σε θέση να χειριστείς τα κουμπιά με τη σειρά. Για να ζεστάνεις το κορίτσι, υπάρχει αντίστοιχα μια σύνθετη αλληλουχία κινήσεων διέγερσης που θα πρέπει να της προσφέρεις. Οπότε, ποιος είναι πιο προετοιμασμένος, ο τυπάς των βιντεοπαιχνιδιών, ή το κτήνος με το βαράκι;
 
Υπομονή
Αν έχεις παίξει έστω και μία φορά στη ζωή σου βιντεοπαιχνίδι ρόλων, τότε ξέρεις πόσο αργά και περίπλοκα μπορεί να είναι. Απαιτούν πολύ χρόνο και προσπάθεια για να τα περάσεις. Αλλά και γενικότερα, τα βιντεοπαιχνίδια απαιτούν πολλή υπομονή και ενδελεχή διερεύνηση για να φτάσεις στην κατάκτηση. Ομοίως, οι γυναίκες εκτιμούν να έχεις αρκετή υπομονή όταν τις εξερευνείς. Και είναι πάντα καλύτερο να είσαι διεξοδικός. Τίποτα δεν μπορεί να σε προετοιμάσει καλύτερα για την υπομονή που απαιτείται για να ασχοληθείς με την κοπέλα  στις ιδιαίτερές σας στιγμές από τα βιντεοπαιχνίδια. Εκτός, βέβαια, από ένα μυθιστόρημα του Καρόλου Ντίκενς.
 
 
Κατανόηση οπτικοακουστικών σημάτων
Να και μια άλλη συμβουλή που πιθανότατα δεν έχετε σκεφτεί ποτέ . Τα βιντεοπαιχνίδια είναι ένας ανεμοστρόβιλος από χρώματα, ήχους και βρυχηθμούς (με το δονούμενο κοντρόλ). Αν εξαιρέσουμε τη γεύση, και ίσως την οσμή, όλες τις αισθήσεις σου διεγείρονται σε κάποιο βαθμό. Αυτά τα ερεθίσματα σου λένε τι πρέπει να κάνεις στη συνέχεια του παιχνιδιού. Τώρα, πώς είναι αυτό διαφορετικό από τη γυναίκα, χωρίς φυσικά τη γεύση, η οποία αποτελεί σημαντικό μέρος της συνάντησης στην κρεβατοκάμαρα; Έδώ έχουμε δύο πολύ διαφορετικά σενάρια που απαιτούν παρόμοια κατανόηση. Αφού η κοπέλα δεν πρόκειται να σου δώσει οδηγίες στην κρεβατοκάμαρα, είναι στο χέρι σου να διαβάσεις τα σημάδια της. Με το ανατρίχιασμά της, για παράδειγμα, ξέρεις ότι της προκάλεσες ρίγη. Ένα τίναγμα του ποδιού ή μία δόνηση του κορμού μπορεί να είναι σημάδι ότι έφτασε σε οργασμό. Στεναγμοί, κραυγές, γρατσουνιές και δαγκώματα, όλα έχουν τη σημασία τους. Είναι στο χέρι σου να αποκρυπτογραφήσεις τα νοήματα για να την ικανοποιήσεις, όπως ακριβώς είναι στο χέρι σου να βγάλεις νόημα από τα ερεθίσματα του βιντεοπαιχνιδιού για να προχωρήσεις στο επόμενο επίπεδο.
 
Σεβασμός
Οι πραγματικοί βιντεοσπασίκλες, οι σοβαροί παίκτες, αντιμετωπίζουν τα βιντεοπαιχνίδια τους σαν να ήταν οι γυναίκες τους. Τα παιχνίδια τους βρίσκονται σε βάθρο. Τίποτα δεν έχει το δικαίωμα να βλάψει τα συστήματα ή τα συνοδευτικά τους τα κοντρόλ , τα joysticks και τα παιχνίδια. Ο τύπος που δίνει τόσο πολύ φροντίδα σε ένα αντικείμενο, θα δώσει ακόμα περισσότερη φροντίδα στη γυναίκα που έχει στην κρεβατοκάμαρα του. Θα φροντίσει για τις ανάγκες της και θα σιγουρευτεί ότι έχει τοποθετηθεί στο εν λόγω βάθρο, αποκλειστικά για να της συμπεριφέρεται με τον σωστό τρόπο, με σεβασμό.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης