Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ένα 5χρονο Αγόρι Ζει Σαν Κορίτσι Από Τα Τρία Του!

boygirl 200x111 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ένα 5χρονο αγόρι ζει σαν κορίτσι από τα τρία του!
Σοκάρει η ιστορία ενός 5χρονου ο οποίος ένιωθε σαν κορίτσι, ήταν όμως παγιδευμένος σε σώμα αγοριού…

Από την ηλικία των τριών ετών ο Zach Avery αρνιόταν να συμπεριφερθεί όπως ένα αγόρι της ηλικίας του… Αντί να παίζει με αυτοκινητάκια λάτρευε να φορά ροζ φουστανάκια και κορδέλες στα μακριά κατάξανθα μαλλιά του.
Επίσης είχε εμμονή με γυναικείους παιδικούς χαρακτήρες όπως η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια.
Οι γονείς του Theresa και Darren Avery, ανησυχούσαν πολύ για τον γιό τους και τον πήγαν στους γιατρούς.
Μετά από πάρα πολλές εξετάσεις, οι γιατροί του διέγνωσαν ότι πάσχει από Gender Identity Disorder…Όπως εξήγησαν οι ειδικοί πρόκειται για μια μάχη ανάμεσα στο φυσικό φύλο του παιδιού και σε αυτό που αντιλαμβάνεται το ίδιο του παιδί ότι είναι… «Μας εξήγησαν πως το σώμα του ήταν αγοριού, όμως ο εγκέφαλός του του έλεγε πως είναι κορίτσι» τόνισαν οι γονείς του.
Ο Zach στην ηλικία των τεσσάρων ήταν το πιο νέο παιδί που πάσχει από κάτι τέτοιο στο Ηνωμένο Βασίλειο.
«Μέχρι την ηλικία των τριών ετών ο Zach συμπεριφερόταν σαν αγοράκι. Ξαφνικά όμως μόλις έκλεισε τα τρία, ήρθε και μου είπε “Μαμά, είμαι κορίτσι”. Αρχικά δεν έδωσα σημασία και όσο περνούσε ο καιρός θύμιζε περισσότερο κορίτσι. Μάλιστα αν κάποιος τον αποκαλούσε αγόρι τσαντιζόταν και έκλαιγε…» αναφέρει η μητέρα του Zach.
Ο Zach που έγινε Zachy εδώ κι ένα χρόνο ζει σαν κορίτσι. Φορά μωβ φούστες και τα μαλλιά της τα κάνει πλεξούδες
Το συγκινητικό της υπόθεσης είναι ότι δημοτικό του Essex στο οποίο και πηγαίνει μετέτρεψαν τις τουαλέτες σε Unisex προκειμένου να στηρίξουν τον Zach. Επίσης oι δάσκαλοι εξήγησαν στους συμμαθητές του ότι ο Zach είναι πιο ευτυχισμένος σαν κοριτσάκι παρά σαν αγοράκι.
«Θα ήθελα το αγοράκι μου πίσω, όμως αυτό που είναι πιο σημαντικό για μένα είναι να είναι ευτυχισμένο και χαρούμενο το παιδί μου» εξομολογείται η μητέρα του που αν και έχει σοκαριστεί στηρίζει το παιδί της…

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης