Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

«Έρχεται η πρόταση» λένε οι Σαουδάραβες

«Έρχεται η πρόταση» λένε οι Σαουδάραβες
Ημέρα της… κρίσης είναι η σημερινή (20/02) για το ενδιαφέρον του Σαουδαραβικού Fund για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα είχε εξαγγείλει ο Βλάσης Τσάκας μετά την ψήφιση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου, το οποίο με κάθε επισημότητα έριξε και το τελευταίο «προπύργιο» για τους επενδυτές εκτός ΕΕ που θέλουν να πάρουν στην κατοχή τους ελληνική ΠΑΕ.

Όπως είχε τονίσει τότε ο Έλληνας μάνατζερ, σήμερα (20/02) θα γινόταν η κατάθεση της τελικής πρότασης από την πλευρά των υποψήφιων επενδυτών, έτσι ώστε να τελειώσει το θέμα με τον Παναθηναϊκό και την απόκτηση των μετοχών που έχει στην κατοχή του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού».

Η Δευτέρα έφτασε, όμως, ως το μεσημέρι δεν έχει υπάρξει εξέλιξη. Αυτό που λέει η πλευρά του Βλάση Τσάκα είναι πως ως αργά το απόγευμα, περίπου στις 19:00 οριοθετείται η ώρα κατάθεσης της πρότασης, θα έχει κατατεθεί η τελική προσφορά των Αράβων προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του fund, το οικονομικό επιτελείο των επενδυτών επεξεργάζεται όλα τα στοιχεία έτσι ώστε να ικανοποιηθεί η πλευρά του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού και να υπάρξει άμεση συμφωνία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Σαουδάραβες ετοιμάζονται να βάλουν περισσότερα χρήματα, περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ, έτσι ώστε να περιορίσουν ή να εξαλείψουν το ταμειακό έλλειμμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και να παραστούν σαν μεγαλομέτοχοι στην επόμενη Γενική Συνέλευση των «πρασίνων» έτσι ώστε να αρχίσουν, ουσιαστικά, να ασκούν διοίκηση στο «τριφύλλι».

nosports.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης