Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Γονείς-τέρατα» συνελήφθησαν στις ΗΠΑ


Είχαν κλείσει το παιδί τους στο υπόγειο για χρόνια και το βασάνιζαν

«Γονείς-τέρατα» συνελήφθησαν στις ΗΠΑΗ τραγική ιστορία μιας 15χρονης ήρθε στο φως πριν από δύο μέρες στο Wisconsin των ΗΠΑ, όταν βρέθηκε με τις πιτζάμες να περιφέρεται στους δρόμους. Την αστυνομία ειδοποίησε ένας κάτοικος που βρέθηκε και περιμάζεψε το άτυχο κορίτσι. 

Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα η νεαρή ήταν εδώ και χρόνια κλειδωμένη στο υπόγειο του σπιτιού της από την ίδια την οικογένειά της, για την ακρίβεια από τον πατέρα της και από την θετή της μητέρα. Μάλιστα μόλις επιχειρούσε να ανέβει τις σκάλες από το υπόγειο χτυπούσε κάποιου είδους συναγερμός. 

Η 15χρονη αποκάλυψε ότι έτρωγε το τελευταίο διάστημα από τα σκουπίδια των γονιών της. Πολλές φορές, όπως είπε την εξανάγκαζαν να τρώει περιττώματα ή να πίνει τα ούρα της. Μερικές φορές μάλιστα σύμφωνα με αποκαλύψεις του Associated Press, όταν έτρωγε κάτι χωρίς την άδειά τους την εξανάγκαζαν να κάνει εμετό και πολλές φορές να το τρώει ξανά. 

Η νεαρή βρέθηκε στις 6 Φεβρουαρίου στο δρόμο, να κλαίει, με λεπτές πιτζάμες μέσα στο κρύο, με γυμνά τα πόδια της και αίμα να τρέχει από τη μύτη της. Η αστυνομία στην έκθεσή της τονίζει ότι το παρουσιαστικό του κοριτσιού μοιάζει περισσότερο με ενός παιδιού 8 ετών παρά με 15. 

Οι γονείς συνελήφθησαν χθες με τις κατηγορίες τις παιδικής κακοποίησης και παραμέλησης. Η ακρόασή του ορίστηκε για σήμερα. Η κοπέλα βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση μετά τα πολυετή βασανιστήρια που έχει περάσει.

Η μητριά του κοριτσιού στη φωτογραφία από το AP.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης