Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Συμφωνία να φύγει τον Ιούνιο ο Λέτο


Yπάρχουν πιθανότητες για να μεταγραφεί στην Ιταλία

«Συμφωνία να φύγει τον Ιούνιο ο Λέτο»Έτοιμος να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό τον Ιούνιο είναι ο Σεμπαστιάν Λέτο, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Φερνάντο Κοσεντίνο. Ο ατζέντης του Αργεντινού επιθετικού έκανε λόγο για συμφωνία για να αποχωρήσει το καλοκαίρι ο πελάτης του μιλώντας στο Tuttomercatoweb.

«Το χειμώνα αποφασίσαμε να μείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά συμφωνήσαμε να φύγει τον Ιούνιο κι ελπίζω να πάει στην Ιταλία. Ο Σεμπάστιαν πληρώνει το γεγονός ότι λογίζεται ως μη Ευρωπαίος παίκτης, αλλά υπάρχουν πιθανότητες για να μεταγραφεί στην Ιταλία», δήλωσε και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Ρόμα για τον πελάτη του: «Σίγουρα θα μιλήσουμε με τη Ρόμα τον Ιούνιο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτή. Υπάρχουν 6-7 σύλλογοι στην Ευρώπη. Ελπίζω να έρθει στην Ιταλία, επειδή αυτό είναι που θέλει. Είναι ώρα να κάνει το άλμα. Θα τον ενδιέφερε πολύ να πάει στη Ρόμα».

Το συμβόλαιο του 25χρονου άσου με τον Παναθηναϊκό λήγει το καλοκαίρι του 2014. Πάντως, δεν είναι δεδομένο πως ο Αργεντινός θα αποχωρήσει. Εάν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το πρωτάθλημα, μπορεί και να μείνει. Επίσης, για να φύγει ο Λέτο, θα πρέπει οι προτάσεις να ικανοποιούν αφού κοστολογείται αρκετά. Λίγο καιρό πριν, σε συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Γόντικας με τους οπαδούς της ομάδας και τα μέτρα ασφάλειας για το παιχνίδι στη Λιβαδειά, οι οργανωμένοι τον ρώτησαν για τον Λέτο και ο πρόεδρος της ομάδας είπε πως τα οικονομικά περιθώρια έχουν στενέψει κι αν δεν αλλάξει κάτι, το καλοκαίρι θα πωληθεί.

Παρόλα αυτά, το νομοσχέδιο άλλαξε, ενδεχομένως να υπάρξουν Άραβες, ενδεχομένως ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να πάρει τα 17εκ. ευρώ, ενδεχομένως να υπάρξουν γενικά οικονομικές διαφοροποιήσεις όπως και διοικητικές. Άρα, παρά τις δηλώσεις του Κοσεντίνο, δεν είναι σίγουρο πως θα πωληθεί ο Λέτο το καλοκαίρι.



Πηγή: sport-fm.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης