Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Σκότωσαν στο ξύλο τα τρία παιδιά τους!

Για να τα απαλλάξουν από τις ασθένειες και τις αμαρτίες τους! ... 


Έναν 43χρονο αυτοαποκαλούμενο πάστορα και τη σύζυγό του συνέλαβε η αστυνομία της Νότιας Κορέας μετά την ομολογία τους πως χτύπησαν τα τρία μικρά παιδιά τους μέχρι θανάτου επιχειρώντας να τα καθαρίσουν από τις ασθένειες και τις αμαρτίες τους, όπως είπαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα τρία παιδιά ηλικίας πέντε, οκτώ και δέκα ετών, βρέθηκαν στο σπίτι τους με ξυρισμένα τα κεφάλια τους και τους γονείς γονατισμένους μπροστά τους όπως στην εκκλησία.

«Τα αίτια για το θάνατό τους δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά αλλά υποπτευόμαστε πως τα παιδιά εξέπνευσαν όσο οι γονείς τους τα είχαν κλειδωμένα και τα χτυπούσαν επειδή ήταν φιλάσθενα», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Reuters.

Τα μέσα ενημέρωσης της χώρας μεταδίδουν πως οι δύο συλληφθέντες κλείδωσαν τα παιδιά τους- δύο αγόρια κι ένα κορίτσι- στις 24 Ιανουαρίου όταν αρρώστησαν λόγω κρυολογήματος. Τα άφησαν νηστικά από τότε, τους ξύρισαν τα κεφάλια πιστεύοντας πως θα ανάγκαζαν τα κακά πνεύματα να φύγουν από τα παιδιά και τα χτυπούσαν με μία ζώνη 39 φορές το πρωί και 39 δορές το απόγευμα.

Όταν βρέθηκαν τα παιδιά, τα χέρια τους ήταν δεμένα.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης