Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Υπάρχει χώρος στις πασαρέλες και για αυτά τα μοντέλα... (pics)



Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με διαφημίσεις από ψιλόλιγνα μοντέλα που περνούν το μήνυμα ότι το αδύνατο είναι απαραίτητα και σέξι. Κι όμως, οι κυρίες που ακολουθούν έρχονται να διαψεύσουν την κρατούσα άποψη και να αποδείξουν ότι οι πασαρέλες
μπορούν να αντέξουν και να χωρέσουν και πιο πληθωρικά μοντέλα.
Tara Lynn



Είναι το διασημότερο μοντέλο μεγάλων διαστάσεων παγκοσμίως και παρόλο που κατα καιρούς έχει ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια για τα κιλά της, η Tara συνεχίζει ακάθεκτη να εργάζεται στους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Η τελευταία φωτογράφιση της ήταν για το περιοδικό Elle όπου όπως βλέπετε πόζαρε χωρίς αναστολές.







Justine Legault



Η Justine Legault έχει καταγωγή από το Κεμπέκ του Καναδά και ήρθε να ταράξει τα τελευταία χρόνια τα νερά στο χώρο της μόδας.





Barbara Brickner



Η Barbara Brickner κάνει καριέρα στο χώρο της μόδας εδώ και δέκα χρόνια. Έχει συνεργαστεί με γνωστά ονόματα μεταξύ των οποίων και με την ιταλική εταιρεία ρούχων Elena Miro. To 2000 λάνσαρε τη δική της εταιρεία ρούχων για εγκύους.



Silvia Rho

Η Silvia Rho είναι μισή Κορεάτισσα και μισή Αμερικανίδα. Έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικούς καταλόγους εταιρειών με ρούχα και πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων οπότε αναμένεται να δούμε στο μέλλον πολύ περισσότερα δείγματα της δουλειάς της.





Ashley Graham



Πολλές γυναίκες που έχουν τα κιλά της Ashley Graham ίσως δεν θα μπορούσαν ποτέ να διανοηθούν να αγοράσουν λίγο πιο προκλητικά εσώρουχα. Κι όμως, η Ashley έγινε διάσημη μέσω των διαφημίσεων που έκανε για εταιρείες εσωρούχων προβάλλοντας τις καμπύλες της.



Fluvia Lucerda



Μπορεί να μην της μοιάζει καθόλου, ειδικά στα κιλά κι όμως, την παρομοιάζουν με τη Gisele Bundchen της κατηγορίας της. Η Βραζιλιάνα Fluvia Lucerda εργαζόταν ως νταντά στη Νέα Υόρκη, όταν εκδότης περιοδικού την πλησίασε και της πρότεινε να εργαστεί ως μοντέλο μεγάλων διαστάσεων. Έκτοτε, «άνοιξε» η τύχη της και σήμερα η Fluvia θεωρείται μοντέλο διεθνούς φήμης.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης