Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Αναγνωρίζετε το όμορφο αγοράκι της φωτογραφίας;

Το αγοράκι της φωτογραφίας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Απριλίου 1969 και είναι ο μοναχογιός δύο πολύ σημαντικών ανθρώπων, στον οποίο είχαν και οι δύο τεράστια αδυναμία.
Ήταν ένα πολύ όμορφο και ζωηρό μωρό, το οποίο απολάμβανε της προσοχής του πατέρα και της μητέρας του.
Τον βάφτισαν Κωνσταντίνο- Αναστάσιο, από τα ονόματα του πατέρα του και του παππού του και από την πρώτη στιγμή της γέννησής του η ζωή του βρισκόταν μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Καζάκο, γιο του Κώστα Καζάκου και της Τζένης Καρέζη. Στην φωτογραφία αυτή, την οποία αλιεύσαμε στο διαδίκτυο, ο μικρός Κωνσταντίνος κάθεται ανάμεσα στους δύο γονείς του και παίζει με τα παιχνίδια του.
Ο Κωνσταντίνος ακολούθησε τα βήματα των γονιών του και ασχολήθηκε και ο ίδιος με την υποκριτική. Σήμερα είναι και ο ίδιος ένας καταξιωμένος ηθοποιός, με συμμετοχή σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις. Έχει αποκτήσει δύο παιδιά, μία κόρη, που πήρε το όνομα της μητέρας του, Τζένης, από τον γάμο του με την Τάνια Τρύπη και έναν γιο, που πρόκειται να ονομαστεί Ιάσονας, με την τωρινή του σύζυγο, Ιωάννα Μαρτζούκου.
Αυτό που τον έχει σημαδέψει είναι η απώλεια της μητέρας του, στην οποία είχε ιδιαίτερη αδυναμία, όταν εκείνος ήταν μόλις 23 ετών. Όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του, η μητέρα του του λείπει πολύ, ενώ έχει παραδεχτεί ότι υπάρχουν και πολλά πράγματα που δεν είχε προλάβει να της πει.
Από μικρός αγαπούσε πολύ την τέχνη, χωρίς, ωστόσο, να ξέρει ακριβώς, αρχικά, με ποιον τομέα θα ήθελε να ασχοληθεί. Εκτός από το θέατρο αγαπούσε και αγαπά ιδιαίτερα τη μουσική. Όπως έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του, το θέατρο ήταν η “παιδική του χαρά” και του άρεσε πολύ να πηγαίνει στο θέατρο, όπου έπαιζαν οι γονείς του και να περνά εκεί τον ελεύθερο χρόνο του.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης