Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

4 Βήματα Για Έντονα Χείλη

      Η αλήθεια είναι ότι τα έντονα χρώματα στα κραγιόν δεν πάνε σε όλες. Και μερικές μάλιστα δεν ξέρουν και πως να το φοράνε, με αποτέλεσμα να φαίνεται άσχημο. Οι ειδικοί ωστόσο προτείνουν….4 βήματα για την καλύτερη και σωστότερη  εφαρμογή του…για τις τολμηρές του είδους.

1. Προετοιμασία: Το έντονο κραγιόν μεγεθύνει τα ελαττώματα, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να προετοιμάσετε τα χείλη σας πριν την εφαρμογή. Απολέπιση με μία μαλακή, υγρή οδοντόβουρτσα είναι ιδανική.
2. Θέσε όρια και…foundation: Όσο καλό και αν είναι το κραγιόν σας θα αρχίσει να φεύγει όταν ακουμπήσετε τα χείλη σας οπουδήποτε. Διαλέξτε μια απόχρωση για foundation που είναι παρόμοια με το κραγιόν, και να είστε βέβαιη ότι έχετε καλύψει όλη την περιοχή.
3. Επανάληψη: Για να διασφαλιστείτε πλήρως ότι τα χείλη σας είναι πλέον θελκτικά,  πιέστε τα  γύρω από ένα χαρτομάντιλο, στη συνέχεια εφαρμόστε πάλι άλλο ένα στρώμα κραγιόν. Χαρτομάντιλο ξανά για να φύγουν τα περισσεύματα. Εξάλλου, δύο λεπτές στρώσεις κραγιόν είναι καλύτερες από ένα παχύ στρώμα.
4. Το ξανασκέφτεστε?: Εάν δεν είστε αρκετά σίγουρες βέβαια σταματήστε μετά το foundation και προτιμήστε ένα lip gloss. Αυτός είναι επίσης ένας έξυπνος τρόπος για να φορέσετε έντονο κραγιόν χωρίς να φοράτε… κραγιόν.






ΠΗΓΗhttp://www.mychannel.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης