Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Κόντεψαν να την πετάξουν από το αεροπλάνο


Κόντεψαν να την πετάξουν από το αεροπλάνο

Ποια γνωστή τραγουδίστρια το «έπαιζε» ντίβα στις αεροσυνοδούς;

     Κάποτε θεωρούνταν μία από τις καλύτερες φωνές της άλλης άκρης του Ατλαντικού, ενώ πολλά από τα τραγούδια της ακούγονται μέχρι και σήμερα!

Ύστερα όμως από τις περιπέτειές της με διάφορες ουσίες και τα «μπες-βγες» σε κλινικές αποτοξίνωσης φαίνεται πως το μόνο που απέμεινε στη Whitney Houston είναι η συμπεριφορά μιας κακομαθημένης ντίβας!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα TMZ, τη 48χρονη σταρ κόντεψαν να πετάξουν έξω από ένα αεροσκάφος της Delta Airlines επειδή αρνήθηκε να δέσει τη ζώνη της, όταν της το ζήτησε ευγενικά μια αεροσυνοδός.



Η «I WIll Always Love You» τραγουδίστρια όμως φαίνεται πως δε δέχεται εντολές από κανέναν και όταν ένα ακόμη μέλος του πληρώματος της ζήτησε να βάλει τη ζώνη του καθίσματός της και εκείνη αρνήθηκε πάλι, την ενημέρωσαν ότι αν δε συμμορφωνόταν θα… την έβγαζαν έξω!

Τελικά έκανε πίσω, όμως απαίτησε να της δέσει τη ζώνη μια αεροσυνοδός!

Άνθρωποι του περιβάλλοντός της αναφέρουν ότι «ήταν λιγάκι υπερβολική επειδή νωρίτερα είχε χάσει μια πτήση, αλλά είναι 100% “καθαρή”». Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ταξίδεψε από την Ατλάντα στο Ντιτρόιτ για να πάρει μέρος στα γυρίσματα μιας νέας ταινίας.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης