Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Δήλωση ΣΟΚ της γιαγιάς του 3χρονου που πέθανε στο πλυντήριο

Η γιαγιά του άτυχου μικρού, συγκλονισμένη από τον ανατριχιαστικό θάνατο του εγγονού της
, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο την περασμένη Παρασκευή, μέσα σε κάδο πλυντηρίου όπου τον τοποθέτησε γυμνό ο ίδιος ο πατέρας, πατώντας κανονικά το κουμπί για να ξεκινήσει η πλύση, αποκαλύπτει ότι ο 3χρονος Μπαστιέν κακοποιούνταν από 3 μηνών.
Έβλεπα ότι (ο μικρός) είχε μελανιές από 3 μηνών… Πήγα να το καταγγείλω… Κάλεσαν την κόρη μου, η οποία μου έβαλε τις φωνές:γιατί το έκανες αυτό; Δεν σε αφορά, ασχολήσου με τις δικές σου δουλειές, μου είπε”.
“Τότε δεν ήξερα ότι ο πατέρας τον άφηνε τυλιγμένο στο περβάζι του παραθύρου… οι γείτονες με ενημέρωσαν αυτό το σαββατοκύριακο…” λέει η γιαγιά.
“Ο σύζυγός της την χτυπούσε, συχνά την έβλεπα με μελανιές, αλλά όσες φορές προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε, εκείνη μας απωθούσε και έβρισκε δικαιολογίες, ότι δήθεν της συνέβαιναν διάφορα ατυχήματα στο σπίτι.” λέει η γιαγιά Εβελίν.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 33χρονος δεν αγάπησε ποτέ τον μικρό Μπαστιέν. Όταν γεννήθηκε δεν ήθελε καν να τον δει. “Προτίμησε να πίνει μπίρες με φίλους”, όπως εξομολογείται η γιαγιά Εβελίν.
Η Εβελίν Κοτ, μητέρα της Σαρλέν (της 25χρονης μαμάς του Μπαστιέν),θυμάται πόσο είχε θυμώσει η κόρη της μαζί της, όταν έμαθε ότι αποφάσισε να καταγγείλει την κακοποίηση του μικρού Μπαστιέν.







ΠΗΓΗ: eglimatikotita.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης