Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Έβλεπαν το παιδί τους να καίγεται ζωντανό!

Έβλεπαν το παιδί τους να καίγεται ζωντανό!Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί σε τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή Παλαιοβούνα στο δρόμο μεταξύ Αντιρρίου - Μεσολογγίου.
Αυτοκίνητο έκανε βουτιά θανάτου σε γκρεμό, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανή μία 17χρονη μπροστά στα μάτια των γονιών της που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση!
Όλα συνέβησαν γύρω στις 10:00 το πρωί σε μία από τις πιο επικίνδυνες στροφές στην περιοχή Παλαιοβούνα.
Η οικογένεια κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο από το Αντίρριο προς το Μεσολόγγι, όταν ο οδηγός και πατέρας της άτυχης κοπέλας έχασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τον έλεγχο του οχήματος. Έπειτα από μία τρελή πορεία αρκετών μέτρων το αυτοκίνητο έσπασε τις προστατευτικές μπάρες καιέπεσε στο γκρεμό, με αποτέλεσμα να αρπάξει φωτιά. Ο πατέρας και η μητέρα της κοπέλαςκατάφεραν έπειτα από μάχη με τις πύρινες φλόγες να βγουν έξω από το αυτοκίνητο. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να απεγκλωβίσουν από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου την άτυχη κόρη τους που την έβλεπαν να καίγεται ζωντανή!
Στο σημείο έφθασαν άνδρες της Πυροσβεστικής, όπου κατάφεραν μετά από μία ώρα περίπου να προσεγγίσουν το όχημα. Φαίνεται, όμως, πως ήταν ήδη αργά, καθώς οι φλόγες είχαν τυλίξει το κορμί της 17χρονης νεαρής, η οποία σύμφωνα με την πυροσβεστική είχε κινητικά προβλήματα.
Οι γονείς της, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.




newsbomb.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης