Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Βραδιά Ολυμπιακού απόψε!


Με αρκετές απουσίες θα αγωνιστεί η ομάδα του Βαλβέρδε

Βραδιά Ολυμπιακού απόψε!Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για τον Ολυμπιακό στο αποψινό παιχνίδι με την Άρσεναλ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε θα διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν να προκριθούν στην επόμενη φάση και να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να αναγκαστούν να αγωνιστούν με αρκετές απουσίες, όμως τώρα καλούνται να δείξουν πως διαθέτουν τεράστια ψυχικά (και σωματικά) αποθέματα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να γράψουν ιστορία στο Champions League, παίρνοντας τρεις διαδοχικές προκρίσεις από ομίλους και τέσσερις συνολικά μαζί με εκείνη της σεζόν 1998/99.

Πάντως, ο Βαλβέρδε δεν ετοιμάζει εκπλήξεις για το σημερινό ματς όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει. Συγκεκριμένα, ο ισπανός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μαρκάνο.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Μανιάτης, Ορμπάιθ και Μοντέστο, εκτός αν παίξει ο Φουστέρ και μείνει στον πάγκο ένας εκ των Μανιάτη ή Μοντέστο. Στα πλάγια θα παίξουν ο Μιραλάς και ο Χολέμπας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τζεμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοστάνσο, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Αμπντούν, Φετφατζίδης και Πάντελιτς. Εκτός έμειναν οι Γέστε, Φέισα, Μακούν και Ιμπαγάσα, οι οποίοι παραμένουν τραυματίες και δεν μπορούν να αγωνιστούν.

Πώς θα αγωνιστούν οι Λονδρέζοι

Με σύστημα 4-3-3 σκοπεύει ο Αρσέν Βενγκέρ να παρατάξει την Άρσεναλ κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Αλσατός τεχνικός θα χρησιμοποιήσεις αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε μία σημαντική διοργάνωση όπως είναι το Champions League.

Συγκεκριμένα, ο 62χρονος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Φαμπιάνσκι και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Γιέναρις, Τζουρού, Σκιλασί και Μικέλ. Την τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελέσουν οι Φρίμπονγκ, Κοκελίν και Μπεναγιούν. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Τσάμπερλεϊν, αριστερό ο Αρσάβιν και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σαμάκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ίστμοντ, Μανόν, Οζιακούπ, Παρκ, Ροσίτσκι, Σάντος και Βερμάελεν. Στην Αγγλία έμειναν οι Ρόμπιν Φαν Πέρσι, Βόιτσιεχ Σέζνι, Ζερβίνιο και Θίο Γουόλκοτ, οι οποίοι μάλιστα δεν συμμετείχαν (καθαρά για λόγους ξεκούρασης) στην τελευταία προπόνηση της ομάδας στο Λονδίνο.





Πηγή: sport-fm.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης