Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Σεξ: τι λέει για εκείνον η αγαπημένη του στάση

Μήπως προτιμά τα  κουταλάκια ;Κάθε φορά που σε καλεί να γυρίσεις και να στηθείς στα τέσσερα, βγάζεις αφρούς νομίζοντας πως ο καλός σου θέλει να σου επιβληθεί και στο κρεβάτι! Μήπως τον έχεις παρεξηγήσει τον άνθρωπο; Μήπως η αγαπημένη του στάση στο σεξ σημαίνει κάτι άλλο κι όχι αυτό που νομίζεις; Για πάμε να το μάθουμε!

Αγαπημένη του στάση: Στα τέσσερα
Μήπως εκείνος προτιμά να έχεις εσύ το πάνω χέρι;
Μήπως εκείνος προτιμά να έχεις
εσύ το πάνω χέρι;
Το πιθανότερο είναι να του αρέσουν ιδιαιτέρως τα οπίσθιά σου και να θέλει να σε κάνει να νιώθεις το πέος του ακόμα μεγαλύτερο στη στάση αυτή. Αν νιώθεις άβολα στη στάση αυτή πιστεύοντας πως τα οπίσθιά σου δεν είναι και ό,τι καλύτερο ή το στήθος σου δείχνει πεσμένο έτσι, μπορείς να κρατηθείς με τα χέρια από τον τοίχο που θα έχεις μπροστά σου ή από το προσκέφαλο του κρεβατιού και άμεσα οι γλουτοί σου θα ανασηκωθούν και το στήθος σου θα δείξει πιο στητό.
Για να τον ξεσηκώσεις περισσότερο: δοκίμασε ένα εσώρουχο τύπου κορδονάκι που θα τον βολέψει περισσότερο στη εν λόγω στάση.

Αγαπημένη του στάση: η γυναίκα από πάνω
Μήπως θέλει εκείνος να έχει το πάνω χέρι;
Μήπως θέλει εκείνος να έχει το πάνω χέρι;
Όχι, μην φανταστείς πως ο αγαπημένος σου είναι τεμπελάκος και θέλει να τα κάνεις όλα εσύ. Ίσα ίσα που με την προτίμησή του αυτή δείχνει πόσο άνετος είναι με το να έχεις εσύ το πάνω χέρι σε όλα. Ο τεμπέλης παρτενέρ ξεχωρίζει και από τον τρόπο που σε στηρίζει όταν είσαι από πάνω. Αν σε βοηθά στο ανεβοκατέβασμα της κίνησης και φροντίζει να σε ικανοποιεί με φιλιά και χάδια στο στήθος, κάθε άλλο παρά τεμπέλης μπορεί να είναι.
Για να τον ξεσηκώσεις περισσότερο: γείρε προς τα πίσω όσο είσαι πάνω του κι άφησέ τον να σε απολαύσει σε όλο σου το μεγαλείο, ειδικά αν συνηθίζεις να σκύβεις προς τα εμπρός γιατί ντρέπεσαι για το στήθος σου.
Αγαπημένη του στάση: κλασικό ιεραποστολικό
Το αγόρι τούτο, το ιεραποστολικό ξέρει, το ιεραποστολικό εμπιστεύεται. Είναι μάλιστα πιθανό ο καλός σου να έχει πέσει σε κορίτσια που δεν ήθελαν με τίποτα να δοκιμάσουν κάποια άλλη στάση ή απλά να έχει δει τόσες ταινίες που οι πρωταγωνιστές το κάνουν έτσι και οι πρωταγωνίστριες τελειώνουν στο φτερό. Το καλύτερο που έχει να κάνεις είναι να του εξηγήσεις πως το ιεραποστολικό από μόνο του, δεν μπορεί να εξυπηρετήσει 100% τον οργασμό σου!
Για να τον ξεσηκώσεις περισσότερο: αφού την λατρεύει την εν λόγω στάση, διάνθισέ την με τα πόδια σου ψηλά στο ύψος των ώμων του!
Αγαπημένη του στάση: τα κουταλάκια
Αγαπησιάρης και λάτρης της απλότητας και της ασφάλειας, ο άντρας αυτός επιθυμεί διακαώς να σε παίρνει αγκαλιά και να σε φροντίζει στην στάση αυτή, ειδικά το πρωί που ξυπνά.
Για να τον ξεσηκώσεις περισσότερο: καθώς βρίσκεστε ο ένας πίσω από τον άλλο, πιάσε τα χέρια του και πέρασέ τα από την μικρή σου περιοχή.

Αγαπημένη του στάση:καρεκλάτο
Ο άνθρωπος είναι αυτό που λέμε βασιλιάς και μόνο στον θρόνο του (την πολυθρόνα- καρέκλα) επιβεβαιώνεται περισσότερο! Η εν λόγω στάση πάντως βοηθά κι εσένα να έρθεις πιο κοντά στον εντοπισμό του σημείου G, ειδικά αν εκείνος στηρίξει το δύσκολο ομολογουμένως έργο σου!
Για να τον ξεσηκώσεις περισσότερο: γύρισε 90 μοίρες και κάθισε επάνω του με το πρόσωπο στραμμένο προς την αντίθετα πλευρά. Η πίσω θέα σου στη στάση αυτή θα τον ξετρελάνει!
Αγαπημένη του στάση: στα όρθια:
Τούτος ο παρτενέρ μπορεί και τα βγάζει πέρα στα δύσκολα. Είναι δουλευταράς και αν μη τι άλλο, μπορεί να σε στηρίξει: στο ντους, στο ασανσέρ, στον τοίχο του σπιτιού, όπου θες βρε παιδί μου. Προφανώς για να λατρεύει τη στάση τούτη, διαθέτει μούσκουλα αλλιώς θα του είχαν πέσει τα νεφρά!
Για να τον ξεσηκώσεις περισσότερο: ζήτα να σε βάλει πάνω στον πάγκο της κουζίνας ή το πλυντήριο όπου εκείνος ναι μεν θα είναι όρθιος αλλά εσύ δεν θα χρειάζεται να στηρίζεσαι επάνω του!

Αγαπημένη του στάση:να του κάνεις στοματικό
Θέλει πολύ να τον φροντίζεις και ειδικά να δέχεται περιποίηση εκεί χαμηλά. Προφανώς τρέφει μια σούπερ εκτίμηση κι αγάπη για το πέος του και είναι πιθανό εσύ να ξέρεις να προσφέρεις ένα πολύ καλό στοματικό. Αν βέβαια, εσύ το κάνεις αλλά εκείνος δεν το δοκιμάζει σε σένα, μιλάμε για άντρα εγωιστή και χαραμοφάη!
Για να τον ξεσηκώσεις περισσότερο: Δοκίμασε να τον περιποιηθείς με 12 ξεχωριστά παιχνίδια με τη γλώσσα
Αγαπημένη του στάση: να σε περιποιείται εκείνος με τη γλώσσα του
Μπράβο, μπράβο κι ακόμα ένα μεγάλο μπράβο για την ξεχωριστή αυτή αγαπημένη κίνηση του καλού σου στο σεξ! Ο άνθρωπος, ασχέτως γιατί το κάνει και με ελπίδες αν δεν το κάνει καλά, να μάθει με την τριβή να το κάνει καλύτερα, είναι ήρωας! Θέλει να σε περιποιηθεί, θέλει να σε έχει στα ώπα ώπα και το δείχνει... με το στόμα του! Όχι, δεν λέει μεγάλα λόγια, κάνει σπουδαία έργα!
Για να τον ξεσηκώσεις περισσότερο: δοκίμασε κι εσύ μια τρελιάρα μπραζίλιαν αποτρίχωση στη μικρή σου περιοχή!






womenonly.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης