Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Καταδικάστηκε για βιασμό και όταν βγήκε κέρδισε το λόττο!


Οι καινούριοι του γείτονες δεν τον θέλουν στη γειτονιά τους

Καταδικάστηκε για βιασμό και όταν βγήκε κέρδισε το λόττο!Ο Iorworth Hoare έγινε γνωστός για δύο λόγους. Πρώτον γιατί καταδικάστηκε σε φυλάκιση για βιασμό και δεύτερον γιατί την ημέρα που βγήκε από τη φυλακή, το 2004, αγόρασε ένα λαχείο για το λόττο και… κέρδισε 8,6 εκατομμύρια ευρώ!

Ο 59χρονος αποφάσισε λίγο καιρό μετά να αγοράσει μια πολυτελή έπαυλη με έξι υπνοδωμάτια στο Newcastle έναντι 836.000 ευρώ.

Όμως οι καινούριοι του γείτονες μάλλον δεν ενθουσιάστηκαν και πολύ με την ιδέα ότι κάποιος που είχε καταδικαστεί για βιασμό μετακόμιζε κοντά τους!

Πριν από τρεις μήνες άγνωστοι έγραψαν απειλητικά μηνύματα στην πόρτα του, αναγκάζοντάς τον να… απευθυνθεί σε μεσιτικό γραφείο για να βρει αγοραστή!



Και για όσους ενδιαφέρονται η τιμή πώλησης είναι 711.000 ευρώ!

Από τότε που αποφυλακίστηκε ο Hoare έχει δεχτεί δεκάδες απειλές κατά της ζωής του. Το 2006 κάποιος του έβαλε στο ταχυδρομικό κουτί μερικές… σφαίρες, οι οποίες «συνοδεύονταν» από το εξής μήνυμα: «Ή θα φύγεις ή θα προσλάβουμε κάποιον που θα χρησιμοποιήσει πραγματικά πυρά».

Το 2008 ο Hoare προσπάθησε να «χρησιμοποιήσει την περιουσία του» για να φύγει από τη χώρα και να εγκατασταθεί στη Γαλλία, αλλά οι αρχές τον ενημέρωσαν ότι του επιτρεπόταν να «βγάζει» μόλις 10.355 ευρώ το μήνα εξαιτίας των όρων αποφυλάκισής του. Το γεγονός αυτό τον έκανε έξαλλο και φέρεται να έχει δηλώσει σε γνωστούς του ότι έχει κουραστεί να «έχει συνεχώς τα μάτια στην πλάτη του» για να αποτρέψει το ενδεχόμενο να δεχτεί επίθεση από κάποιον! 

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης